Sport

Goluri de cascadorii râsului în Rusia – Danemarca și Finlanda – Belgia! Pasă greșită către portar și autogol nefericit

Partidele Rusia-Danemarca și Finlanda-Belgia au oferit goluri de cascadorii râsului.
21.06.2021 | 23:52
Goluri de cascadorii rasului in Rusia  Danemarca si Finlanda  Belgia Pasa gresita catre portar si autogol nefericit
ADVERTISEMENT

Golul doi al danezilor a venit în urma unei pase total greșite a lui Roman Zobnin, care i-a pasat greșit portarului, mingea ajungând la Yussuf Poulsen, iar atacantul nordicilor nu a iertat.

De cealaltă parte, Lukas Hradecky, portarul Finlandei, a avut ghinion la o minge trimisă în bară de belgieni, care a ricoșat în mâna sa și a intrat în poartă, fiind chiar primul gol reușit de elevii lui Roberto Martinez.

ADVERTISEMENT

Goluri de cascadorii râsului în Rusia – Danemarca și Finlanda – Belgia

Danemarca s-a impus cu scorul de 4-1 în fața Rusiei, în timp ce Finlanda a fost învinsă de Belgia, scor 2-0, însă două goluri marcate în cele două partide au fost de cascadorii râsului.

Mai întâi, danezii au profitat de o eroare enormă a jucătorilor ruși, mai exact Roman Zobnin a pasat către portar, însă mingea s-a dus direct la Yussuf Poulsen, care a înscris fără mari emoții.

ADVERTISEMENT

Scorul devenea 2-0, însă Rusia a mai sperat puțin după golul din penalty al lui Artem Dzyuba, din minutul 70, însă nordicii au continuat să forțeze și au mai înscris încă două goluri până la finalul disputei.

Autogolul lui Hradecky, venit într-un moment în care portarul făcea minuni

Lukas Hradecky, portarul Finlandei și al lui Bayer Leverkusen, a avut câteva parade incredibile în meciul contra Belgiei, iar până în minutul 74, când și-a dat autogol, apărase exemplar, ținându-și echipa cu speranțe reale pentru locul 2 din grupă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în urma unui corner, mingea trimisă cu capul de Thomas Vermaelen a lovit bara porții, după care a ricoșat înspre Lukas Hradecky, iar din instinct portarul a întins mâna, trimițând astfel balonul în proprie poartă.

După golul primit, Markku Kanerva, selecționerul finlandez, i-a trimis pe elevii săi în atac, în speranța unui gol, care să îi mențină pe poziția secundă din grupa B.

ADVERTISEMENT

Din păcate, planurile au fost date peste cap în urma unui contraatac rapid al belgienilor, Kevin De Bruyne pasându-i decisiv lui Romelu Lukaku, iar atacantul lui Inter Milano a punctat.

Astfel, Belgia termină pe primul loc în grupă, cu maximum de puncte în urma duelurilor cu Rusia, Danemarca și Finlanda.

De cealaltă parte, finlandezii speră să obțină o calificare de pe locul 3 în grupă, aceștia având o singură victorie, în fața Danemarcei, chiar în primul meci al lor la un turneu final.

ADVERTISEMENT
Tags: