ADVERTISEMENT
Sport

Goluri de cascadorii râsului în Rusia – Danemarca și Finlanda – Belgia! Pasă greșită către portar și autogol nefericit

Partidele Rusia-Danemarca și Finlanda-Belgia au oferit goluri de cascadorii râsului.
Autor: Andrei Șchiopu | 21.06.2021 | 23:52
Goluri de cascadorii râsului în Rusia - Danemarca și Finlanda - Belgia! Pasă greșită către portar și autogol nefericit
Goluri de cascadorii râsului în Rusia - Danemarca și Finlanda - Belgia! Pasă greșită către portar și autogol nefericit. Sursă foto: goal.com

Golul doi al danezilor a venit în urma unei pase total greșite a lui Roman Zobnin, care i-a pasat greșit portarului, mingea ajungând la Yussuf Poulsen, iar atacantul nordicilor nu a iertat.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Lukas Hradecky, portarul Finlandei, a avut ghinion la o minge trimisă în bară de belgieni, care a ricoșat în mâna sa și a intrat în poartă, fiind chiar primul gol reușit de elevii lui Roberto Martinez.

Goluri de cascadorii râsului în Rusia – Danemarca și Finlanda – Belgia

Danemarca s-a impus cu scorul de 4-1 în fața Rusiei, în timp ce Finlanda a fost învinsă de Belgia, scor 2-0, însă două goluri marcate în cele două partide au fost de cascadorii râsului.

ADVERTISEMENT

Mai întâi, danezii au profitat de o eroare enormă a jucătorilor ruși, mai exact Roman Zobnin a pasat către portar, însă mingea s-a dus direct la Yussuf Poulsen, care a înscris fără mari emoții.

Scorul devenea 2-0, însă Rusia a mai sperat puțin după golul din penalty al lui Artem Dzyuba, din minutul 70, însă nordicii au continuat să forțeze și au mai înscris încă două goluri până la finalul disputei.

ADVERTISEMENT

Autogolul lui Hradecky, venit într-un moment în care portarul făcea minuni

Lukas Hradecky, portarul Finlandei și al lui Bayer Leverkusen, a avut câteva parade incredibile în meciul contra Belgiei, iar până în minutul 74, când și-a dat autogol, apărase exemplar, ținându-și echipa cu speranțe reale pentru locul 2 din grupă.

Din păcate, în urma unui corner, mingea trimisă cu capul de Thomas Vermaelen a lovit bara porții, după care a ricoșat înspre Lukas Hradecky, iar din instinct portarul a întins mâna, trimițând astfel balonul în proprie poartă.

ADVERTISEMENT

După golul primit, Markku Kanerva, selecționerul finlandez, i-a trimis pe elevii săi în atac, în speranța unui gol, care să îi mențină pe poziția secundă din grupa B.

Din păcate, planurile au fost date peste cap în urma unui contraatac rapid al belgienilor, Kevin De Bruyne pasându-i decisiv lui Romelu Lukaku, iar atacantul lui Inter Milano a punctat.

ADVERTISEMENT

Astfel, Belgia termină pe primul loc în grupă, cu maximum de puncte în urma duelurilor cu Rusia, Danemarca și Finlanda.

De cealaltă parte, finlandezii speră să obțină o calificare de pe locul 3 în grupă, aceștia având o singură victorie, în fața Danemarcei, chiar în primul meci al lor la un turneu final.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1