Fotbal international

Goluri românești în Cagliari – Parma! Răzvan Marin și Dennis Man, marcatori într-un meci cu șapte reușite. Video

18.04.2021 | 00:00
Goluri romanesti in Cagliari  Parma Razvan Marin si Dennis Man marcatori intrun meci cu sapte reusite Video
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin și Dennis Man au fost doi dintre actorii principali ai meciului nebun dintre Cagliari și Parma. Ambii internaționali români și-au trecut numele pe tabela de marcaj.

Cagliari și Parma au fost adversare în etapa cu numărul 31 din Serie A. Cele două contracandidate la retrogradare nu s-au menajat deloc, iar acest lucru a produs nu mai puțin de șapte goluri pe Saradegna Arena.

ADVERTISEMENT

La gazde, Răzvan Marin a fost integralist, în timp ce la oaspeți, Dennis Man a jucat până în minutul 72, iar Valentin Mihăilă a intrat la pauză. Primii doi au reușit să și înscrie.

Răzvan Marin și Dennis Man au marcat în Cagliari – Parma 4-3

Parma a pierdut din nou dramatic un meci din Serie A și e cu un pas în eșalonul second. În urma eșecului de la Cagliari, scor 3-4, galben-albaștrii sunt pe locul 19, cu 20 de puncte, șapte mai puține decât Torino, prima echipă aflată deasupra liniei. Din nefericire pentru trupa lui Roberto D’Aversa, piemontezii au și cu două meciuri mai puțin jucate.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Cagliari este pe locul 18, cu 25 de puncte, la două lungimi de salvare. În partida cu Parma, gazdele au început incredibil de prost. În minutul 31, tabela arăta 2-0 (Pezzella 5, Kucka 31) pentru trupa lui D’Aversa. Înaintea pauzei, Pavoletti (39) a redus din handicap, iar la pauză s-a intrat cu scorul de 1-2.

În actul secund, românii au ieșit la rampă. Dennis Man a făcut 3-1 în minutul 59, fostul atacant al FCSB-ului bifând a doua sa reușită în Serie A, după cea din remiza cu Benevento, scor 2-2. Man a șutat din afara careului, fără să îi dea vreo șansă lui Vicario. – VIDEO CU GOLUL LUI MAN

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin nu s-a lăsat mai prejos și și-a ținut echipa în meci. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani și-a luat inima în dinți, a tras puternic de la marginea suprafeței de pedeapsă și a marcat și el pentru a doua oară în acest sezon. Marin punctase și pe 6 decembrie 2020, în Verona – Cagliari 1-1. – VIDEO CU GOLUL LUI MARIN

Un nou final de infarct pentru echipa lui Man și Mihăilă

Din păcate pentru Dennis Man, nici acest gol nu o ajută pe Parma să ia toate punctele. Reușita lui Răzvan Marin i-a mobilizat pe fotbaliștii lui Cagliari, care au marcat de două ori în prelungiri. Pereiro în minutul 90+1 și Cerri în minutul 90+4 au stabilit scorul final, Cagliari – Parma 4-3.

ADVERTISEMENT

Gruparea „gialloblu” pare că s-a specializat să fie egalată sau să piardă în ultimele minute ale jocului. Înainte de victoria cu Roma, scor 2-0, galben-albaștrii au fost egalați în prelungiri în meciul cu Fiorentina, din etapa a 26-a, scor 3-3. Scenariu dramatic a fost și în etapele 23 și 24, atunci când, fotbaliștii lui Roberto D’Aversa le-au condus cu 2-0 atât pe Udinese, cât și pe Spezia, dar de fiecare dată s-au văzut egalați.

  • 21 aprilie 2021 este data la care joacă Parma următorul meci de Serie A, cu Juventus

 

 

ADVERTISEMENT