Pariuri sportive

Golurile aduc profit la Euro 2024. Nu ratați pariul zilei de la meciul Olanda – Austria

Microbiștii pot da acum lovitura la Euro 2024 cu ajutorul pariului zilei de la meciul Olanda - Austria, din ultima etapă a Grupei D.
24.06.2024 | 20:53
Golurile aduc profit la Euro 2024 Nu ratati pariul zilei de la meciul Olanda  Austria
Goluri în ambele porți la Olanda - Austria aduc profit cu pariul zilei la Euro 2024. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Marți, 25 iunie, de la ora 19:00, Olanda și Austria se vor afla față în față la Berlin în ultima etapă a Grupei D de la Euro 2024. Ca și calificate în optimile de finală, cele două combatante vor lupta pentru o poziție cât mai bună în ierarhia grupei, iar microbiștii pot să profite de cele mai bune pariuri pe care le oferă în fiecare zi cei de la FAVBET.

Mizați pe goluri și dați lovitura la Euro 2024 cu pariul zilei de la Olanda – Austria

Grupa D a fost una dintre cele mai echilibrate de la Campionatul European din Germania, iar înaintea ultimei etape oricare dintre Olanda, Franța sau Austria poate spera că va putea termina pe locul 1. Singura deja eliminată din competiție este Polonia, care a pierdut ambele partide disputate până acum, 1-2 cu Olanda și 1-3 cu Austria.

ADVERTISEMENT

Olanda ocupă momentan poziția de lider, cu același număr de puncte ca Franța – 4, același golaveraj +1, dar având mai multe goluri marcate. Și pentru a și-o păstra are nevoie să obțină în partida cu Austria același rezultat pe care-l va face și naționala lui Deschamps contra codașei Polonia.

Pentru „Portocala mecanică” va fi însă o misiune mult mai dificilă decât a contracandidatei sale, deoarece Austria, în ciuda eșecului din meciul de debut cu Franța, a arătat că formează o echipă solidă, care poate pune probleme mari oricărui adversar.

ADVERTISEMENT

În plus, austriecii încă nu sunt siguri de calificarea în optimi, existând riscul ca în cazul unui eșec drastic contra Olandei, coroborat cu un joc nefast al rezultatelor în celelalte grupe, să fie una dintre cele două echipe clasate pe locul 3 care nu va prinde un bilet pentru faza următoare a competiției.

Așa că băieții lui Ralf Rangnick vor fi nevoiți să se apere foarte atent, dar să pună preț în același timp pe ofensivă. S-a văzut cu Polonia că pot fi extrem de periculoși în atac, iar cum un 0-0 cu Olanda nu avantajează niciuna dintre cele două echipe e de așteptat să avem parte și de goluri. Chiar în ambele porți, ceea ce înseamnă că și microbiștii pot profita la maxim și să dea lovitura cu pariul zilei de la FAVBET, care răsplătește pronosticul „ambele marchează” cu o cotă de 1,66.

ADVERTISEMENT

Olanda și Austria marchează la foc automat

Deși nu a fost cotată printre favoritele la câștigarea Euro 2024, Olanda a demonstrat în primele două etape din grupe că este un nume ce trebuie luat în seamă. Nu ne-a oferit un joc foarte spectaculos, nu se poate spune nici că a dezamăgit, dar a arătat mai ales contra Franței că nu ar trebui subestimată de niciun adversar.

În privința meciurilor directe, avem o singură confruntare recentă, în 2021, la precedenta ediție a Campionatului European, care i-a revenit Olandei cu 2-0. Au trecut însă trei ani de atunci, iar datele problemei s-au schimbat foarte mult, la fel și jocul prestat de cele două naționale.

ADVERTISEMENT

Care, cu o singură excepție în cazul ambelor (meciurile cu Franța de la acest European) au marcat în 9 dintre ultimele 10 partide pe care le-au disputat. Iar în majoritatea dintre ele au făcut-o de cel puțin două ori și e de așteptat să continue pe aceeași linie. Așa că, nu mai stați pe gânduri, și profitați rapid de pariurile oferite de FAVBET și de recomandarea „ambele marchează” la meciul Olanda – Austrai.

  • 1,66 este cota oferită de FAVBET pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Olanda – Austria

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink