Fotbal international

Goncalo Ramos, prima reacție după hattrick-ul care a calificat Portugalia: ”Cristiano Ronaldo a vorbit cu mine înainte de meci”

Goncalo Ramos a fost eroul meciului Portugalia - Elveția 6-1, în care a marcat un hattrick de poveste, iar la final a dezvăluit că Ronaldo i-a vorbit înainte de joc.
07.12.2022 | 00:25
Goncalo Ramos prima reactie dupa hattrickul care a calificat Portugalia Cristiano Ronaldo a vorbit cu mine inainte de meci
Goncalo Ramos a fost eroul meciului Portugalia - Elveția 6-1, în care a marcat un hattrick de poveste, iar la final a dezvăluit că Ronaldo i-a vorbit înainte de joc. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Puștiul de 21 de ani de la Benfica i-a luat postul de titular lui Cristiano și a făcut o partidă fabuloasă, ducându-i practic pe lusitani în sferturi.

Ce a spus Goncalo Ramos după hattrick-ul din meciul Portugalia – Elveția 6-1

La finalul întâlnirii Portugalia – Elveția 6-1, din optimile de finală de la Cupa Mondială, Goncalo Ramos a dat dovadă de modestie, în ciuda faptului că a reușit primul hattrick de la această Cupă Mondială.

ADVERTISEMENT

”Totul este foarte rapid și trebuie să ne concentrăm pe următorul joc. Nu știu dacă voi fi titular, sunt chestii care nu mă privesc pe mine. Trebuie să muncesc cât pot de mult și apoi vom vedea”, a declarat Ramos, conform A Bola.

Atacantul a fost întrebat cum a reacționat Cristiano Ronaldo când a aflat că nu este titular în fața Elveției. ”Cristiano a vorbit cu mine, ca și cu toată lumea. Totul a decurs foarte bine”, a spus Goncalo Ramos.

ADVERTISEMENT

Goncalo Ramos e bun de plată

Mijlocașul William Carvalho a salutat victoria categorică a Portugaliei în fața Elveției și a glumit pe seama eroului Goncalo Ramos. ”Atmosfera este bună și uniunea a existat de la început. Este o altă victorie. Important era să câștigăm.

Să marcam șase goluri este întotdeauna bine, dar dacă am fi câștigat cu 1-0 ar fi fost la fel de important ca 6-0. Echipa a fost concentrată încă din primele minute. Goncalo a început bine și a dat dovadă de o calitate enormă. Acum va trebui să achite nota de plată la cină”, a afirmat Carvalho.

ADVERTISEMENT

Joao Felix îi ia apărarea lui Ronaldo

Atacantul Joao Felix consideră că Portugalia are mulți jucători de calitate și asta o face o forță la Cupa Mondială și nu crede că echipa s-a exprimat mai bine doar pentru că nu a fost Cristiano Ronaldo titular.

”A fost un meci grozav pentru întreaga echipă. Am început bine din primul minut. Ne-am uitat ochi în ochi. Am făcut un joc complet și când e așa e mai greu să ne bată cineva. Fie că este sau nu Cristiano, importantă este echipa. Echipa joacă bine și când Ronaldo este pe teren”, a precizat Joao Felix.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de la Atletico Madrid a evitat să vorbească despre formația Marocului, adversara din sferturile de finală: ”Nu am văzut prea mult jocul împotriva Spaniei. Vom analiza adversarul. Vom vedea care sunt punctele sale tari și punctele slabe”.

ADVERTISEMENT