Fotbal international

Gonzalo Higuain se scuză după ce a vrut să-l bată pe Ronaldo! “Nu sunt un exemplu pentru copii”

12.11.2018 | 14:54
Gonzalo Higuain se scuza dupa ce a vrut sal bata pe Ronaldo Nu sunt un exemplu pentru copii
ADVERTISEMENT

Gonzalo Higuain se scuză după criza de nervi din AC Milan – Juventus 0-2, meci care s-a jucat în etapa a 12-a din Serie A. Atacantul argentinian a fost la un pas să se ia la bătaie cu Cristiano Ronaldo după ce a văzut două cartonaşe galbene în doar câteva secunde. La finalul meciului de pe “San Siro”, fotbalistul de 30 de ani şi-a cerut scuze şi a susţinut că nu este un bun exemplu pentru copii.

“Am greșit. Nu sunt un bun exemplu pentru copii. Îmi cer scuze tuturor, fanilor, colegilor și antrenorului. Sunt însă om, nu un robot. Sunt foarte emotiv și uneori mi-e greu să-mi controlez sentimentele. Am irosit penalty-ul și pierdeam meciul, dar arbitrul trebuia să înțeleagă situația. E vina mea că nu m-am calmat, dar așa am fost toată cariera”, a declarat Gonzalo Higuain la finalul meciului AC Milan – Juventus 0-2.

ADVERTISEMENT

Gonzalo Higuain se scuză după criza de nervi din AC Milan – Juventus 0-2. Ce i-a spus Ronaldo

Gonzalo Higuain s-a scuzat după criza de nervi din meciul AC Milan – Juventus 0-2. Cristiano Ronaldo a fost la un pas să intre într-un conflict fizic cu fostul atacant al “Bătrânei Doamne”, iar starul portughez a vorbit la finalul meciului despre ceea ce s-a întâmplat în minutul 83 al derby-ului.

“I-am spus să calmeze pentru că riscă o suspendare mai mare. Nu a jucat prea bine în timpul meciului şi era nervos că echipa lui pierdea derby-ul. Este de neînţeles. Sper să nu primească o pedeapsă prea mare după ceea ce s-a întâmplat”, a precizat Cristiano Ronaldo. Starul portughez a marcat al doilea gol al echipei sale în derby-ul care s-a jucat în etapa a 12-a din Serie A. Atacantul de 33 de ani a ajuns la a noua reuşită în toate competiţiile pentru Juventus. Fotbalistul transferat de “Bătrâna Doamnă” în această vară a bifat 15 prezenţe în tricoul campioanei Italiei.

ADVERTISEMENT
Gonzalo Higuain se scuză după criza de nervi din AC Milan - Juventus 0-2. A vrut să-l bată pe Ronaldo
Gonzalo Higuain se scuză după criza de nervi din AC Milan – Juventus 0-2. A vrut să-l bată pe Ronaldo