News

FOTO. Cea mai CĂUTATĂ persoană pe Google în 2015 vine din FOTBAL. Vezi cine a fost „preferatul” ROM NILOR!

Oamenii sînt tare, tare curioşi în legătură cu Kim Kardashian şi Lionel Messi. Starul de reality tv şi fotbalistul argentian au jucat unul împotriva celuilalt pentru titlul de „cea mai...
23.12.2015 | 10:50
ADVERTISEMENT

Oamenii sînt tare, tare curioşi în legătură cu Kim Kardashian şi Lionel Messi. Starul de reality tv şi fotbalistul argentian au jucat unul împotriva celuilalt pentru titlul de „cea mai căutată persoană pe Google în 2015” şi ambii au cîştigat în 26 de ţări.

Astfel, niciunul nu a reuşit să căştige un avans în topul Google, realizat pentru Time. Kardashian este cea mai căutată persoană în Franţa, Noua Zeelandă sau SUA, în timp ce Messi a ocupat prima pozitie a podiumului în Cuba, Ciad sau Congo.

ADVERTISEMENT

Kardashian şi Messi sînt urmaţi îndeaproape de Cristiano Ronaldo, care a ieşit primul în 21 de ţări, în timp ce Nicki Minaj şi Rihanna au strîns 13, respectiv 11 ţări.

TIME a prezentat o harta interactivă cu rezultate din toate ţările care au participat la sondaj şi printre statele menţionate se numără şi România. Compatrioţii noştri au fost cel mai curioşi în legatură cu un manelist – Florin Salam.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri