Stiri de ultima ora

Google îşi diversifică marfa! Vezi ce va vinde gigantul american

Prin vânzarea noului produs, Google va concura serios cu celălalt gigant american, Amazon!
22.01.2018 | 13:08
Google îşi diversifică marfa! Vezi ce va vinde gigantul american
ADVERTISEMENT

Google îşi lărgeşte gama de produse oferite spre vânzare! Alături de aplicaţii, jocuri, cărţi, muzică şi filme, magazinul Google Play ar putea include în viitorul apropiat şi cărţi audio. Google nu a făcut niciun comentariu cu privirea la această informaţie, însă indiciile, ca şi în alte cazuri, vin prin intermediul codului unora dintre aplicaţiile companiei care fac referire la o viitoare vânzare de cărţi audio.

Aplicaţia Google Play, prin intermediul căreia Google vinde conţinut digital pentru dispozitivele mobile, dar şi aplicaţia Google Play Books, în care pot fi citite şi cumpărate cărţi în format electronic – ambele includ în cod referinţe la vânzarea şi accesarea cărţilor audio.

ADVERTISEMENT

Google concurează cu Amazon! Va vinde şi cărţi audio!

Prin intermediul sincronizării, se va ţine evidenţa progresului, iar utilizatorii vor putea relua audiţia de pe orice dispozitiv mobil pe care folosesc acelaşi cont. În plus, se pare că va exista suport pentru Google Cast (fostul Chromecast) care va permite ascultarea cărţilor la televizoarele sau boxele conectate la reţeaua wireless.

ADVERTISEMENT

Prin iminenta intrare pe piaţa cărţilor audio, Google va concura direct cu Amazon, care deţine Audible, principala sursă de cărţi audio la ora actuală.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri