Life

Google își răsplătește clienții pe măsură. Ce pot să primească gratuit utilizatorii și ce au de făcut

Google are grijă să își răsplătească clienții cu premii pe măsură. Toți cei care au cont se pot bucura de o recompensă gratuită care nu este deloc de neglijat.
02.03.2023 | 15:59
Google isi rasplateste clientii pe masura Ce pot sa primeasca gratuit utilizatorii si ce au de facut
Ce pot să primească gratuit utilizatorii Google. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cei care au telefoane cu sistem de operare Android, sau care au un cont activ pe Google, se pot bucura de o recompensă importantă și de altfel gratuită din partea Google. Ce oferă gigantul tehnologic și ce trebuie să știe utilizatorii? Ar fi bine să profite din plin de ofertă.

Premiul oferit cei de la Google pentru anumiți utilizatori

Google oferă utilizatorilor selectați spațiu de stocare în cloud și acces gratuit la VPN. Cu alte cuvinte, gigantul tehnologic îi răsplătește pe cei care au lăsat anterior recenzii pe site, pentru o perioadă limitată de timp. Conform celor de la Google, oricine este considerat un “contributor de top” este eligibil.

ADVERTISEMENT

Astfel, cei care au lăsat mai multe recenzii, încă nu este clar care este numărul, trebuie să știe că Google oferă trei luni de acces la Google One, abonamentul său premium. Mai exact, Google One le oferă utilizatorilor 2 TB de spațiu de stocare în contul Google Drive și Google Photos.

Iar pentru cei care știu prea multe despre acest subiect, un VPN care poate fi folosit pentru Android și iOS. În mod normal, acesta costă 7,99 lire sterline pe lună. Astfel, veți economisi 23,97 lire sterline pe o perioadă de trei luni, notează The Sun.

ADVERTISEMENT

Vestea proastă este însă că recompensa venită din partea gigantului în tehnologie este disponibil doar pentru noii utilizatori Google One din Australia, Canada, Franța, Germania, India, Mexic, Regatul Unit și Statele Unite. Astfel, dacă ai nevoie de o opțiune de stocare temporară, aceasta ar putea fi una pentru tine, dacă ești în una dintre țările de mai sus.

Cât timp mai ai la dispoziție să profiți de premiul celor de la Google? Oferta este disponibilă doar până pe 25 aprilie, iar utilizatorii trebuie să își verifice e-mailurile pentru a vedea dacă pot beneficia de ea, sau să viziteze pagina ofertei Google One.

ADVERTISEMENT

Jocul ascuns de Google în telefoanele iOS

Iar cei care au telefoane cu sistem de operare iOS ar fi bine să știe și despre jocul ascuns de Google în aceste dispozitive. Pentru a-l putea debloca este necesar un gest special, așa că nu mulți știu despre existența lui.

Prima oară trebuie să deschidem Phone-ul, apoi să navigăm către aplicația oficială Google pentru iOS. Atingem apoi pictograma Tab din dreapta jos și acum vine mișcare surpriză. Trebuie să glisăm din mijloc ecranul în sus, de mai multe ori, într-un mod rapid.

ADVERTISEMENT

Cei care au făcut gestul în mod corect, vor avea acces la jocul ascuns de Google în aceste telefoane. Vorbim despre  joc de tip pinball, care are reguli similare cu tot ce știam până acum. Nu trebuie decât să atingem de pe partea stângă și pe partea dreaptă a ecranului pentru a activa paletele.

ADVERTISEMENT
Tags: