Life

Google Translate, noua aplicație. Cum să îți traduci instant din peste 200 de limbi străine

Google Translate, funcția care îți interpretează textele. Oamenii pot utiliza mai bine de 200 de limbi din întreaga lume.
18.03.2023 | 08:00
Google Translate noua aplicatie Cum sa iti traduci instant din peste 200 de limbi straine
Google Translate, funcția care îți interpretează textele. Oamenii pot utiliza mai bine de 200 de limbi din întreaga lume. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Google Translate, noua aplicație este disponibilă pe toate dispozitivele tale. Cum să îți traduci instant din peste 200 de limbi străine. O poți face atunci când nu cunoști cuvintele pe care le găsești într-un anumit context sau carte.

Google Translate, funcția care îți interpretează textele. Oamenii pot utiliza mai bine de 200 de limbi din întreaga lume

Google Translate este cea mai actuală funcție care îți interpretează textele direct de pe telefonul mobil sau alt mecanism folosit de tine. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația care îți va fi de mare ajutor.

ADVERTISEMENT

Ultima actualizare a avut loc recent, în data de 14 martie 2023. Reprezentanții au precizat că de acum înainte nu vei mai avea deloc probleme când nu cunoști termenii. Utilizatorii au la dispoziție peste 200 de limbi străine.

Pentru a traduce un test este nevoie să copiați paragraful direct în aplicație și apoi să atingeți Google Translate. Imediat, aplicația îți va traduce. În cazul în care nu aveți conexiune la Internet sau vreți să economisiți datele mobile nu disperați. Puteți folosi funcția numai pentru 59 de limbi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, compania mai anunță că este valabilă și traducerea instantanee cu ajutorul camerei. Tot ce trebuie să faceți este să orientați camera foto spre textul pe care vreți să îl descifrați. În această situație sunt valabile 94 de limbi.

Serviciul oferit de corporația americană multinațională este fără costuri. Acesta traduce instant cuvinte, expresii și pagini web. Este pe placul oamenilor care au încercat până la ora actuală aplicația actualizată recent.

ADVERTISEMENT

În engleză, franceză, germană, portugheză, rusă, thailandeză și spaniolă, Google Translate funcționează extraordinar. Rezultatele sunt foarte bune în peste 70% din cazuri, după cum arată comentariile internauților.

De acum înainte dacă ești într-o țară străină și nu cunoști caracterele, stai calm. Chiar și pentru limbi dificile situația e mai mult decât facilă. Arabă, rusă, chineză sau japoneză? Nimic mai simplu. Nu îți va mai fi greu să le descifrezi și să discuți cu cei pe care-i întâlnești în călătoriile tale.

ADVERTISEMENT

Ce date colectează aplicația Google

Google Translate este o aplicație care colectează anumite date,. Dezvoltatorul asigură pe site-ul oficial că funcția nu le trimite însă altor companii sau organizații. Printre informațiile strânse se numără locația aproximativă, fotografiile și persoanele de contact.

De asemenea, funcția mai adună numele, prenumele, dar și adresa de e-mail. La fel se întâmplă și cu codurile de utilizator, adresa și numărul de telefon. Totodată, oamenii mai trebuie să știe că toate datele sunt criptate în timpul transmiterii. Acestea se transferă printr-o conexiune securizată.

În plus, compania îi asigură pe utilizatori că au posibilitatea să își șteargă contul. O pot face atunci când nu mai doresc să folosească Google Translate. La polul opus, aplicația nu reține istoricul de navigare, diagnoza sau alte date privind utilizarea.

ADVERTISEMENT
Tags: