Fotbal intern

Goran Zakaric, primele declaraţii după ce a semnat cu Craiova! “E un club uriaş!”

09.10.2019 | 15:51
Goran Zakaric, primele declaraţii după ce a semnat cu Craiova!
Goran Zakaric a oferit primele declaraţii din postura de jucător al Craiovei, după ce a semnat pe patru ani. Sursa foto: uvc1948.ro
ADVERTISEMENT

Goran Zakaric, ultimul transfer al Craiovei din această toamnă, a oferit primele declaraţii din postura de fotbalist al alb-albaştrilor. Atacantul bosniac, care a jucat în sezonul precedent pentru Partizan Belgrad, a vorbit pentru site-ul oficial al clubului şi a explicat de ce a ales să semneze cu formaţia din Bănie, pe care o numeşte “un club uriaş”. 

Goran Zakaric a oferit primele declaraţii din postura de fotbalist al Craiovei. “Am fost impresionat şi de suporteri!”

„Ca să fiu sincer, am început să iau contact cu Universitatea Craiova de mai mult timp prin prisma agentului meu. Dat fiind faptul că am avut și o situație mai specială cu vechiul meu club am decis că Știința este cea mai bună soluție pentru mine în acest moment. Sunt sigur că am luat cea mai bună decizie venind aici, fiindcă Universitatea Craiova este un club uriaș în România, cu tradiție și palmares”, au fost cuvintele lui Zakaric.

  • 26 de ani are Goran Zakaric
  • 11 selecţii pentru naţionala Bosniei are fotbalistul transferat de Piţurcă
ADVERTISEMENT

Goran Zakaric, jucător care a evoluat în trecut pentru formaţii precum Dinamo Zagreb sau Slaven Belupo, iar în sezonul competiţional 2018-2019 a evoluat la Partizan. Este evaluat de transfermarkt la 1,25 milioane de euro şi a venit din postura de jucător liber de contract la Craiova. Zakaric afirmă că a rămas impresionat de atmosfera creată de fanii olteni la meciul cu FCSB şi spune că se va adapta foarte uşor în Bănie datorită numărului mare de ex-iugoslavi din lotul antrenat de Piţurcă.

„Jocul cu FCSB este primul meci pe care l-am văzut live din stadion și pot spune că suporterii au fost primii care au ieșit în evidență, prin atmosferă și coregrafie. Am fost foarte impresionat de cei 30.000 de suporteri veniți în tribune și sper să avem parte de o astfel de atmosferă la fiecare meci pe teren propriu. Eu consider că avem o echipă valoroasă, cu jucători tehnici și rapizi care pot face diferența în orice moment. Sper din tot sufletul să prind primul „11” cât mai repede cu putință și să-mi ajut echipa pentru a atinge obiectivele. Mă simt foarte bine în colectivul alb-albastru, mai ales având în vedere că sunt și jucători croați și sârbi în echipă ce mă ajută cu tot ceea ce înseamnă acomodarea. În cantonamentul de la mare stau în cameră cu Baiaram, un puști foarte talentat, serios și muncitor”, a mai declarat bosniacul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri