Fotbal intern

Goran Zakaric, șanse mari să debuteze cu CFR Cluj! Elvir Koljic are probleme după cantonamentul de la mare. EXCLUSIV

18.10.2019 | 14:30
Goran Zakaric sanse mari sa debuteze cu CFR Cluj Elvir Koljic are probleme dupa cantonamentul de la mare EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Goran Zakaric este una dintre loviturile date de Universitatea Craiova pe piața transferurilor. Atacantul bosniac are o cotă foarte bună și a semnat cu oltenii din postură de jucător liber de contract după ce ultima dată a evoluat la Partizan Belgrad. FANATIK a aflat că Zakaric are șanse mari să debuteze în derby-ul de sâmbătă, cu CFR Cluj. 

Goran Zakaric, șanse mari să debuteze cu CFR Cluj! Koljic resimte oboseala după cantonament

Victor Pițurcă a pregătit meciul cu CFR Cluj la mare, unde i-a dus pe jucătorii oltenilor în cantonament. FANATIK a aflat că Elvir Koljic are în continuare probleme. Bosniacul, revenit de curând după o accidentare gravă a acuzat oboseala după acest cantonament și prezența sa pe teren împotriva CFR-ului este pusă sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

Goran Zakaric a semnat contractul cu Universitatea Craiova abia pe 8 octombrie, deși Victor Pițurcă și-a dat girul pentru acest transfer încă din luna septembrie: “Goran Zakarić a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 4 ani. Titular sezonul trecut la Partizan Belgrad și internațional bosniac, Goran intră în familia alb-albastră”, se arată în anunțul oltenilor.

Goran Zakaric, șanse mari să debuteze cu CFR Cluj! Elvir Koljic are probleme după cantonamentul de la mare. EXCLUSIV
Goran Zakaric, șanse mari să debuteze cu CFR Cluj! Elvir Koljic are probleme după cantonamentul de la mare. EXCLUSIV FOTO: Cosmin Frasinescu si Elvir Koljic in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si CSM Politehnica Iasi, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, vineri 4 octombrie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Oltenii au plecat la Cluj cu avionul: “Ne dorim victoria și sper să o obținem”

Oltenii au plecat la Cluj cu avionul și pot să urce pe primul loc în clasament în Casa Pariurilor Liga 1 dacă vor învinge în Gruia. CFR Cluj se pregătește și pentru meciul de joi din Europa League, de la Rennes. Victor Pițurcă pleacă la Craiova cu gândul la victorie: “Vă spun mereu același lucru, mergem numai cu gândul la victorie! Avem nevoie de cele 3 puncte, din cauza faptului că am pierdut puncte prețioase etapa trecută cu Poli Iași. Ne dorim victoria și sper să o obținem”

ADVERTISEMENT

Goran Zakaric are un CV impresionant, fiind ales în sezonul 2017-2018 cel mai bun jucător al campionatului bosniac. Tot atunci a făcut pasul la Partizan Belgrad, club pentru care a jucat 36 de meciuri în stagiunea precedentă și pentru care a dat 7 goluri și 5 pase decisive. Goran Zakaric și Partizan Belgrad s-au despărțit la începutul lunii septembrie, bosniacul fiind liber de contract.

Goran Zakaric, șanse mari să debuteze cu CFR Cluj! Elvir Koljic are probleme după cantonamentul de la mare. EXCLUSIV
Goran Zakaric, șanse mari să debuteze cu CFR Cluj! Elvir Koljic are probleme după cantonamentul de la mare. EXCLUSIV FOTO: Victor Piturca la conferinta de presa de dupa meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Viitorul, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Municipal Ion Oblemenco din Craiova,
  • 3 trofee are în carieră Zakaric (1 campionat al Bosniei, 1 Cupă a Bosniei, 1 Cupă a Serbiei)
  • 11 selecții are Zakaric în naționala Bosniei
ADVERTISEMENT