ADVERTISEMENT
Fotbal international

Arsenal şi Tottenham se bat pe un jucător dorit şi de Barcelona

Cele două mari rivale din nordul Londrei se luptă pentru transferul lui Leon Goretzka de la Schalke. Internaţionalul german în vârstă de 22 de ani mai are doar un an din contract şi este de...
Autor: Alexandru Iordache | 05.11.2017 | 17:45

Cele două mari rivale din nordul Londrei se luptă pentru transferul lui Leon Goretzka de la Schalke. Internaţionalul german în vârstă de 22 de ani mai are doar un an din contract şi este de aşteptat ca el să semneze cu o altă echipă, fiind dornic de o nouă provocare. Cu toate că mai este dorit  de Barcelona şi Bayern Munchen, Goretzka ar putea fi convins de o mutare la Arsenal sau Tottenham, datorită salariilor mari din Premier League.

ADVERTISEMENT

Interesul celor două rivale de moarte a crescut odată cu evoluţiile bune ale lui Goretzka la Cupa Confederaţiilor, reprezentativa Germaniei câştigând competiţia. Mauricio Pochettino, antrenorul lui Tottenham a trimis scouteri să-l urmărească pe Leon Goretzka în aproape toate meciurile din campionat, meciuri în care înaltul mijlocaş central a impresionat. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce spune Schalke despre Leon Goretzka: “Am făcut tot ce era posibil”

Directorul sportiv al lui Schalke, Christian Heidel a confirmat zvonurile şi s-a arătat circumspect în continuarea lui Goretzka la Schalke. El a declarat: “Am făcut tot ce era posibil. Nu mai putem face nimic. Încercăm să-l convingem să rămână, financiar de asemenea. Încercăm cea mai bună metodă să-l convingem, dar fără să punem presiune pe el.”

ADVERTISEMENT

Leon Goretzka s-a născut în 1995, în oraşul Bochum. A fost transferat în 2013 la Schalke de la Bochum. Sezonul acesta a marcat 4 goluri în 9 partide disputate din Bundesliga. A debutat pentru naţionala mare a Germaniei în 2014, reuşind să marcheze 6 goluri. Cota sa actuală de piaţă este de 23 milioane de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!