Gorjenii au parte de susţinerea fostului antrenor: "O calificare poate fi un nou început!"

Pandurii Târgu Jiu a reuşit să se califice în turul al treilea al Ligii Europa, iar formaţia gorjeană va juca împotriva celor de la Maccabi Tel Aviv, partidă ce va avea loc astăzi, de la ora 21:00.

Edi Iordănescu, fostul tehnician al echipei Pandurii, a vorbit despre duelul gorjenilor cu Maccabi Tel Aviv şi recunoaşte că a rămas un fan al fostei sale formaţii.

"E un oraş care generează pasiune, va avea un stadion nou. Sigur dacă vor reuşi calificarea se poate crea o emulaţie şi acest început nou poate fi benefic. E foarte important să reuşească să rezolve situaţia şi restanţele cu jucătorii vechi, aşa e normal", a spus Iordănescu.

Edi Iordănescu a comentat şi în legătură cu motivele pentru care a ales să nu mai continue pe banca tehnică a celor de la Pandurii.

"Am avut două condiţii majore pentru continuitate. Aceste condiţii au fost să achite restanţele salariale foarte mari din sezonul trecut şi să se menţină acelaşi grup de jucători. Am avut anumite condiţii care nu s-au putut îndeplini, am stat pînă în ultima clipă, am răspuns negativ la oferte tocmai în ideea de a aştepta să se rezolve şi să pot continua. Eu am fost implicat într-un proiect de un an şi jumătate, am plecat de la evitarea retrogradării şi am ajuns pînă în Europa, dar ultimele şase luni atît eu, cît şi staff-ul şi jucătorii am lucrat fără salariu şi nu a fost ok. Nu neapărat pentru mine, cît pentru băieţi. Nu e uşor să lucrezi cu băieţi neplătiţi de atîta timp", a spus Edi Iordănescu.