Gorjenii, cu capul plecat după victorie: "Am suferit foarte mult"

Petre Grigoraş, tehnicianul Pandurilor, a precizat că victoria reuşită împotriva Craiovei a fost obţinută cu multă sudoare.

"Am suferit astăzi, chiar foarte mult. Dar îmi felicit echipa că am învăţat să avem răbdare. Din cîte ştiu, problemele financiare se vor rezolva. avem un moral bun înainte de Europa League, toate lucrurile sînt în favoarea noastră. Aş fi vrut ca Nistor să mai rămînă, ca şi Acsinte, dar eu nu am cum să îi bag în echipă dacă sînt în conflict deschis cu actuala conducere a clubului".

În schimb, cei doi marcatori ai partidei, Herea şi Hora, s-au felicitat reciproc pentru reuşite. "Mă bucur foarte mult pentru victorie, aveam nevoie de acest început. Avem un moral foarte bun şi ne aşteaptă o perioadă foarte grea. Din cîte am înţeles, o să se rezolve această problemă. O să fie bine! Îmi doresc ca Rapidul să redevină ce a fost, Liga 1 fără Rapid ar fi mult mai săracă", a declarat Herea, în timp ce colegul său din atac a precizat motivul pentru care a preferat să joace în continuare la Pandurii.

"Nu a fost cel mai bun joc al nostru, dar am fost inspiraţi şi am marcat golul victoriei. Deocamdata am rămas la Pandurii, nu s-au înţeles cluburile între ele. Sîntem o echipă nouă, dar sper să ne legăm cît mai repede. Mă bucur că Herea a înscris, aveam nevoie de acel gol", a încheiat Hora.