Gorjenii vor să înceapă cu dreptul noul sezon! Ce obiectiv au

Pandurii Târgu Jiu se pregăteşte pentru sezonul 2016-2017, iar gorjenii îşi doresc să obţină victoria în primul meci pe care îl vor disputa contra celor de la CS Universitatea Craiova, din prima etapă, vineri, de la ora 21:00.

"În campionat, obiectivul nostru este calificarea în play-off. După asta vom vedea ce se va întîmpla pentru că este cu totul alt campionat. Trebuie să începem neapărat cu o victorie care să ne dea încredere", a spus Claudiu Voiculeţ.

"Prima etapă nu ne surîde atît de mult pentru că întîlnim un adversar valoros şi de tradiţie. E cea mai iubită echipă de aici din zonă. Au o formaţie tînără, entuziastă. Craiova a născut mereu mari talente pentru fotbalul românesc", a spus Petre Grigoraş.

Preşedintele celor de la Pandurii Tîrgu Jiu, Narcis Răducan, a dezvăluit că selecţionerul Crhistoph Daum ar putea ajunge la meciul disputat contra oltenilor.

"Am înţeles că există posibilitatea să vină la meci, ceea ce ne-ar bucura. Am vrea să-l avem în tribune vineri", a spus şi Narcis Răducan.