Fotbal international

Grabar-Kitarovic și Macron merg la finala CM 2018! Duel la nivel înalt

15.07.2018 | 10:07
GrabarKitarovic si Macron merg la finala CM 2018 Duel la nivel inalt

Președinții Croației și Franței, Kolinda Grabar-Kitarovic și Emmanuel Macron, vor merge la finala Campionatului Mondial 2018. Cei doi s-au întâlnit în această săptămână la summit-ul NATO de la Bruxelles și au decis să vadă împreună marea finală din loja rezervată VIP-urilor.

”Nu putem spune că ne-am uitat la meciurile din semifinale, dar am urmărit scorul. Atmosfera aici a fost minunată, deoarece aliații ne susțineau pe toți. Atmosfera a fost constructivă, cred că va fi un summit de succes”, a spus Kolinda Grabar-Kitarovic la finalul întâlnirilor de la Bruxelles, conform site-ului  huffingtonpost.fr.

Președinții Croației și Franței, Kolinda Grabar-Kitarovic și Emmanuel Marcon, vor merge să asiste la finala CM 2018
Președinții Croației și Franței, Kolinda Grabar-Kitarovic și Emmanuel Marcon, vor merge să asiste la finala CM 2018

Grabar-Kitarovic și Macron merg la finala CM 2018: ”Vom câștiga”

Președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, a anunțat că reprezentativa pregătită de Zlatko Dalic va câștiga finala: ”Am stabilit după ce m-am consultat și cu președintele Macron să ne vedem duminică, la Moscova, așa că voi susține iar echipa din tribune. Și vom câștiga duminică”.

Kolinda Grabar-Kitarovic a mai fost prezentă la meciul cu Rusia din sferturile de finală, câștigat de Croația la loviturile de departajare. Ea a urmărit partida alături de premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, și de președintele FIFA, Gianni Infantino, iar la finalul întâlnirii a mers în vestiar unde a cântat și a dansat alături de jucătorii lui Zlatko Dalic.

Franţa – Croaţia este finala Campionatului Mondial 2018. Meciul se va juca duminică, de la ora 18:00, pe stadionul “Lujniki” din Moscova, unde croaţii au eliminat Anglia în semifinală. Europenii îşi asigură, în aceste condiţii, al patrulea trofeu consecutiv în cea mai importantă competiţie.