Carousel hot news

SURPRIZA lui Reghe pentru meciul de Cupă cu Oţelul: “E ŞANSA lui!”

Tehnicianul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, este decis să îşi ia revanşa în faţa proprilor fani din Ghencea după rezultatele mai slabe obţinute de elevii săi în ultimul timp, mai...
04.12.2013 | 17:37
SURPRIZA lui Reghe pentru meciul de Cupă cu Oţelul:
Steliştii vor juca cu Otelul în Cupa Romîniei
ADVERTISEMENT

Tehnicianul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, este decis să îşi ia revanşa în faţa proprilor fani din Ghencea după rezultatele mai slabe obţinute de elevii săi în ultimul timp, mai ales că la sfîrştitul acestui sezon doreşte să cîştige şi Cupa României, singurul trofeu care îi lipseşte din palmares.

Grădinaru e convocat, i se va da şansa să joace

ADVERTISEMENT

La meciul din sferturile Cupei României, de joi, cu Oţelul Galaţi, antrenorul în vîrstă de 38 de ani a decis să apeleze la serviciile celor mai în formă jucători Antrenorul campioanei a hotărît să-l convoace pentru partida de mîne seară inclusiv pe Răzvan Grădinaru, cel care a fost pînă în prezent omul numărul unu al steliştilor în Liga Campionilor Under 19, autor a 3 goluri în 5 partide jucate în mini Liga Campionilor!

Surse din anturajul lui Reghe ne-au dezvăluit că la ultimele antrenamente, acesta i-a avut sub comandă, pe lîngă Grădinaru, chiar şi pe Tîrnovan, dar vizavi de jucătorul venit sub formă de împrumut de la Viitorul va decide în ziua jocului dacă îl va opri sau nu în lot pentru partida de Cupă cu Oţelul. “Lui Reghe i-a plăcut foarte mult cum s-a mişcat Grădinaru în meciurile din Liga Campionilor la tineret şi a decis să-l aducă la antrenementele echipei mari chiar înainte de meciul cu Oţelul Galaţi. În funcţie de evoluţia scorului, Grădinaru va juca, aşa cum s-a întîmplat şi cu Avîntul Bîrsana cînd a intrat în repriza secundă! E şansa lui şi speră toată lumea să profite de ea”, au dezvăluit sursele FANATIK.

ADVERTISEMENT

I se spune Lăcătuş şi a dat trei goluri în mini Liga Campionilor

Răzvan Grădinaru este la ora actuală unul dintre cei mai promiţători juniori din curtea Stelei care în ultimul timp s-a evidenţiat prin evoluţiile foarte bune din meciurile roş-albaştrilor din Liga Campionilor la tineret. Folosit pînă acum în cinci partide, cel poreclit de colegi “Lăcătuş” a marcat deja 3 goluri pentru echipa antrenată de Ion Toma.

Totodată internaţionatul Unde 17 a reuşit şi o pasă de gol în această competiţie.

Cum ar putea arăta Steaua contra Oţelului:

ADVERTISEMENT

Tătăruşanu – Georgievski, Gardoş, Varela, Latovlevici – Bourceanu, Prepeliţă – Adi Popa, Chipciu, Cristea – Kapetanos

1 meci oficial a jucat Grădinaru pentru Steaua

5 meciuri a jucat Grădinaru pentru Steaua în Liga Campilor la tineret

ADVERTISEMENT

3 goluri a marcat Gărdinaru pentru Steaua în Liga Campionilor la tineret

2.FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-AVANTUL BARSANA 3-0,CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (26.09.2013)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri