Life

Grădini secrete din Bucureşti. Au un farmec aparte și o să te bucuri din plin de toamnă

Grădini secrete din Bucureşti. Acestea au un farmec aparte mai ales toamna, când frunzele oferă un spectacol de culoare.
28.09.2023 | 09:44
Gradini secrete din Bucuresti Au un farmec aparte si o sa te bucuri din plin de toamna
Grădini secrete din Bucureşti. Au un farmec aparte. Foto Colaj Fanatik / Restrogra
ADVERTISEMENT

Grădini secrete din Bucureşti. Poți să mergi să le vizitezi în această toamnă, fiind niște locuri aparte!

Grădini secrete din Bucureşti. Aici poți să și mănânci

Toată lumea a auzit de Cișmigiu sau de Herăstrău, dar sunt și unele grădini secrete în Capitală. Aici poți săă și mănânci!

ADVERTISEMENT

Băcănia Veche este una dintre locațiile din București pe care nu o știe toată lumea. Te poți bucura de o băutură sau de mâncare la umbră, sau chiar și la soare dacă vrei mai multă vitamina D!

Ceainăria Green Tea este un alt loc plin de verdeață din București, unde merită să mergi. Așa cum îi spune și numele, aici te poți bucura de un ceai.

ADVERTISEMENT

Suento este un alt local unde poți să vezi o grădină ascunsă din București și să te bucuri de o ciocolată caldă. Este perfect de vizitat în acest anotimp pentru că se află chiar pe Strada Toamnei!

Simbio este o adevărată oază de verdeață în mijlocul orașului, așa că merită o mergi aici toamna, scrie Restrograf.ro.

ADVERTISEMENT

Ce grădini mai poți să vezi în București

Grădina Cișmigiu este un parc central minunat în București, care oferă o atmosferă liniștită și oportunități pentru plimbări, relaxare și închirierea de bărci pe lac.

Grădina Cișmigiu este una dintre cele mai vechi grădini publice din București și a fost deschisă în 1847. A fost amenajată pe malurile râului Dâmbovița și a fost concepută după modelul grădinilor franceze, având alei, lacuri și statui.

ADVERTISEMENT

Grădina Botanică din București este un loc minunat pentru iubitorii de natură, botanică și peisagistică. Aceasta este una dintre cele mai vechi și mai mari grădini botanice din România și oferă o varietate impresionantă de plante și arbori, precum și o atmosferă liniștită și relaxantă.

În cadrul Grădinii Botanice, vei găsi diverse sectoare și serre specializate, inclusiv sectorul de plante tropicale, sectorul de cactuși și suculente, sectorul de plante carnivore și multe altele.

ADVERTISEMENT