News

”Grădinița” lui Gică Hagi, dezamăgitoare în meciul cu Universitatea Craiova! Atacul Viitorului, cifre InStat foarte modeste

10.02.2020 | 10:18
Gradinita lui Gica Hagi dezamagitoare in meciul cu Universitatea Craiova Atacul Viitorului cifre InStat foarte modeste
ADVERTISEMENT

Echipa de puști a lui Gică Hagi a dezamăgit în meciul pierdut cu Universitatea Craiova, scor 1-2, și tremură serios pentru locul în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

”Grădinița” lui Gică Hagi, dezamăgitoare în meciul cu Universitatea Craiova

Considerată una dintre cele mai tehnice echipe din campionatul intern, FC Viitorul a dezamăgit în partida cu Universitatea Craiova, fiind între puține jocuri în care trupa lui Gică Hagi a avut o posesie inferioră adversarului.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă foarte puțin (50,15% față de 49,85%), Universitatea Craiova a avut o posesie mai bună decât ”mingicarii” lui Hagi. Deși au avut mai multe dueluri câștigate și o rată de reușită a acțiunilor mai mare decât adversarii, jucătorii de la Viitorul au păcătuit la contraatacurile oltenilor.

Iancu, singurul atacant care s-a salvat

Cea mai mare dezamăgire pentru Gică Hagi a venit din plan ofensiv, acolo unde jucătorii săi au avut cifre dezastruoase. Și asta reiese și din indexul oferit de InStat: George Ganea (188), Aurelian Chițu (213), Rivaldinho (226) și Cosmin Matei (239).

ADVERTISEMENT

Singurul care s-a salvat din linia de atac a Viitorul a fost Gabi Iancu, autorul singului gol al constănțenilor. Intrat și în vizorul echipei naționale, Iancu a încercat să desfacă apărarea Craiovei și a reușit să deblocheze tabela în prima repriză.

Artean, cel mai bun jucător al Viitorului

Pe lista dezamăgirilor lui Gică Hagi intră și fundașul central Virgil Ghiță, considerat cel mai slab jucător al Viitorul în acest meci (index 208), dacă îl scoatem din calcul pe George Ganea care a intrat doar pe finalul întâlnirii. La capitolul decepții pot fi trecuți și mijlocașul Andrei Ciobanu (223) și portarul Cătălin Căbuz (231).

ADVERTISEMENT

Prestație peste media echipei a avut Andrei Artean, cel mai bun jucător al Viitorului, cu un index de 296, iate de trecere putem spune că au mai prins Radu Boboc (index 279), Gabi Iancu (269) și Bradley de Nooijer (264).

Hagi, reproșuri pentru atacanți

Universitatea Craiova a învins FC Viitorul la Ovidiu, scor 2-1, într-un meci din etapa a 24-a a campionatului intern. Trupa lui Gică Hagi a deschis scorul în prima repriză prin Gabi Iancu, dar oltenii au întors rezultatul cu golurile puștilor Luis Nițu și Valentin Mihăilă.

ADVERTISEMENT

La finalul jocului de la Ovidiu, Gică Hagi le-a reproșat jucătorilor săi din ofensivă modul în care au gestionat ocaziile numeroase avute pe toată durata meciului, iar factorul care a decis soarta celor trei puncte a fost contraatacul Craiovei.

ADVERTISEMENT