GRANDE LUCE! Este în top 50 manageri ai lumii, peste finaliştii de la Euro 2016

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
29/07/2016, 00:23
GRANDE LUCE! Este în top 50 manageri ai lumii, peste finaliştii de la Euro 2016

Datorită rezultatelor obţinute pe parcursul celor 30 de ani de carieră, Mircea Lucescu şi-a obţinut recunoaştere internaţională ca unul dintre marii antrenori ai istoriei. Dovadă a statutului pe care antrenorul român şi l-a cîştigat vine şi din clasamentul postat în această de Four Four Two, cunoscut site de fotbal.

Four Four Two l-a inclus pe Mircea Lucescu în topul realizat în această lună, cel al celor mai buni 50 de antrenori din lume. Antrenorul lui Zenit Sankt Petersburg este pe locul 26, iar cei de la site-ul citat îi dau cinci stele, maximum posibil, la două capitole: trofee cîştigate şi tineri promovaţi. Patru stele a primit Luce la categoria “geniu tactic”, tot atîtea la “stil” şi doar două stele la “atractivitate media”.

Ca un alt aspect care vorbeşte despre imaginea lui Mircea Lucescu, românul este cotat de Four Four Two peste cei doi antrenori care şi-au disputat finala Euro 2016. Didier Deschamps, selecţionerul Franţei, este pe locul 27, iar Fernando Santos, omul care a adus titlul european Portugaliei, este doar pe locul 33.

“Lucescu este în continuare entuziast şi energic. Încîntat să înceapă din nou un proiect pe termen lung. Este flexibil şi adaptabil. Este interesat de fotbal şi nu îl interesează climatul politic. Este o legendă la Şahtar, a ridicat clubul la cel mai înalt nivel. A fost un profesor pentru elevii săi, nu doar despre fotbal, ci în general despre viaţa”, scriu cei de la Four Four Two.

Ştirea MOMENTULUI

Fratele lui Leo Messi, condamnat la doi ani de închisoare! Vezi ce infracţiune a comis

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×