Fotbal international

Granit Xhaka va primi consiliere după ce a fost huiduit de suporterii lui Arsenal: “Este devastat!”

30.10.2019 | 12:13
Granit Xhaka va primi consiliere dupa ce a fost huiduit de suporterii lui Arsenal Este devastat
ADVERTISEMENT

Situația de la Arsenal continuă să fie delicată. Rezultatele sub așteptări înregistrate în acest sezon i-au făcut pe fani să-și piardă răbdarea cu fotbaliștii lui Unai Emery, cea mai recentă dovadă fiind întâmplarea din ultima etapă. Căpitanul echipei, Granit Xhaka, a fost înlocuit în minutul 61 al jocului cu Palace, moment în care întreg stadionul l-a huiduit. Elvețianul i-a înjurat pe suporteri, iar acum clubul ia primele măsuri pentru protecția fotbalistului. Xhaka va avea parte de un consilier pentru a se asigura că evenimentele recente nu îi afectează starea mentală.

Xhaka, consiliat după cel mai recent meci din Premier League

Granit Xhaka a fost foarte afectat de cele petrecute în timpul meciului cu Crystal Palace, din ultima etapă din Premier League. Căpitanul lui Arsenal a fost huiduit de suporteri în momentul înlocuirii, i-a înjurat pe fani și și-a aruncat tricoul de joc la intrarea în tunel. Conform publicației britanice Daily Mailclubul londonez va lua primele măsuri pentru a se asigură că starea mentală a lui Granit Xhaka îi permite să se concentreze pe fotbal.

ADVERTISEMENT

Elvețianul va avea parte de consiliere, după ce și antrenorul Unai Emery a purtat o discuție individuală după evenimentele neplăcute de duminică.

“Xhaka e devastat”

Unai Emery a vorbit la conferința de presă premergătoarea duelului cu Liverpool, din optimile Cupei Ligii Angliei. Antrenorul lui Arsenal spune că Xhaka este extrem de afectat de huiduielile primite din partea fanilor. De asemenea, Emery declară că fotbalistul ar trebui să-și ceară scuze public pentru gestul făcut în momentul în care a fost înlocuit.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să-și ceară scuze, a greșit. Facem greșeli, asta este, dar l-am sfătuit să-și ceară scuze. Știe și el că nu a reacționat, dar este foarte afectat că l-au huiduit suporterii. Este devastat acum, e foarte, foarte trist. Acum trebuie găsim cea mai bună variantă de a-l recupera, pentru a beneficia de cea mai bună versiune a lui Granit Xhaka“, a spus Unai Emery.