Fotbal intern

Granzii îşi numără răniţii în lupta pentru titlu! Situaţia accidentaţilor la FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova

22.04.2021 | 00:18
Granzii isi numara ranitii in lupta pentru titlu Situatia accidentatilor la FCSB CFR Cluj si Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Lupta la titlu se dă în trei în acest sezon între FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Bătălia pentru campionat este una mai dură ca oricând şi la începutul play-off-ului cele trei formaţii care vor titlul îşi numără deja răniţii. 

FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova au probleme de efectiv, cel puţin trei titulari de la fiecare echipă lipsind în cel mai important moment al sezonului. Dintre toate, CFR Cluj pare că are cele mai multe variante de înlocuire, însă situaţia nu este roz nici la campioana României.

ADVERTISEMENT

Granzii îşi numără răniţii în lupta pentru titlu! Pierderi mari pentru FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova

FCSB a intrat în play-off ca principală favorită la titlu după ce a câştigat sezonul regulat. Echipa lui Toni Petrea l-a pierdut până la finalul sezonului pe Florinel Coman, accidentat în meciul naţionalei României cu Macedonia de Nord.

Darius Olaru va lipsi şi el o perioadă mai mare după accidentarea din meciul cu Sepsi, iar Olimpiu Moruţan nu s-a antrenat în ultimele zile, încă resimţind lovitura puternică a lui Ovidiu Hoban din Supercupa României.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, sezon încheiat la FCSB! Olaru mai stă două săptămâni

Toni Petrea are şi veşti bune. Andrei Vlad şi-a revenit şi ar putea începe ca titular meciul cu Academica, iar Alexandru Buziuc şi Adrian Niţă şi-au revenit şi sunt apţi de joc. Andrei Miron este apt şi el şi va putea juca împotriva Clinceniului.

Absenţele FCSB: 

  • Florinel Coman – sezon încheiat
  • Olimpiu Moruţan – incert pentru meciul cu Academica
  • Darius Olaru – revine în 14 zile
ADVERTISEMENT

CFR Cluj, listă lungă de indisponibilităţi! Arlauskis, ultimul intrat pe listă

CFR Cluj are o listă importantă de indisponibili. Mike Cestor este o absenţă de lungă durată şi va reveni abia în sezonul viitor. Edi Iordănescu se confruntă cu alte probleme: Billel Omrani şi Paulo Vinicius sunt accidentaţi.

Cum asta nu era de ajuns, în meciul cu Sepsi s-a accidentat şi portarul Giedrius Arlauskis. În plus, Mihai Bordeianu s-a infectat cu COVID-19 şi va sta departe de gazon în următoarele 2-3 săptămân. Michael Perreira este şi el infectat, iar revenirea este aşteptată în perioada imediat următoare.

ADVERTISEMENT

Absenţe CFR Cluj: 

  • Mike Cestor – sezon încheiat
  • Billel Omrani – revine în 3 săptămâni
  • Paulo Vinicius – revine în 7 zile
  • Michael Perreira revine 7 zile
  • Mihai Bordeianu – 2-3 săptămâni
  • Gierdrius Arlauskis – termen necunoscut

Universitatea Craiova l-a pierdut iar pe “dragonul” Koljic! Probleme mari în defensivă

Universitatea Craiova a început play-off-ul cu două remize şi înaintea meciurilor cu contracandidatele CFR Cluj şi FCSB a rămas fără fundaşii centrali. Paul Papp s-a accidentat şi şi-a încheiat sezonul, iar Mihai Bălaşa a fost eliminat şi va rata meciurile cu cele două rivale.

Marinos Ouzounidis l-a pierdut la meciul cu Sepsi şi pe Ştefan Baiaram, în timp ce Elvir Koljic, pe care oltenii sperau să îl aibă apt în play-off, are noi probleme şi nu se ştie dacă va putea să mai bifeze minute în actuala ediţie din campionat.

Absenţa Universitatea Craiova:

  • Paul Papp – sezon încheiat
  • Ştefan Baiaram – sezon încheiat
  • Elvir Koljic – termen necunoscut

  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,40 este cota pentru „total goluri: 2-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT