Life

Grasu XXL, surprins cu o femeie misterioasă la câteva zile după anunțul despărțirii de Laura Andreșan

19.12.2020 | 18:22
Grasu XXL surprins cu o femeie misterioasa la cateva zile dupa anuntul despartirii de Laura Andresan
ADVERTISEMENT

Grasu XXL a fost surprins în compania unei femei misterioase la câteva zile după anunțul despărțirii de Laura Andreșan. Artistul a însoțit-o pe femeia respectivă, care ținea un copil în brațe, la un spital.

Cântărețul a fost surprins de paparazii în timp ce a părăsit locuința împreună cu o femeie și un beleluș. Cei doi s-au urcat într-o mașină și au mers la un spital de copii. Artistul, împreună cu femeia și cel mic au părăsit autoturismul în fața secției de primiri urgențe.

ADVERTISEMENT

Au avut de așteptat o vreme afară până ce le-a venit rândul, iar, apoi, femeia și copilul au pășit în interiorul instituției.  Artistul i-a așteptat afară, vorbind la telefon. La un punct, acesta s-a îndreptat spre locul în care însoțitoarea lui și bebelușul se aflau, iar apoi a ieșit, din nou, afară.

Grasu XXL, în compania unei femei misterioase, la scurt timp după despărțirea de Laura Andreșan

Grasu XXL a continuat să vorbească la telefon și, potrivit imaginilor (vezi aici) și relatărilor jurnaliștilor de la Spynews,  cântărețul părea destul de agitat.

ADVERTISEMENT

Artistul, femeia care-l însoțea și copilul au plecat împreună de la spital și s-au întors la casa unde bărbatul locuiește. Paparazzii au așteptat ore bune în fața imobilului, însă niciunul dintre ei nu l-a mai părăsit.

Cu 6 zile în urmă, Dragoș Nichifor, pe numele din cartea de identitate, își anunța despărțirea de femeia care i-a fost parteneră de viață timp de 12 ani, Laura Andreșan, și alături de care are o fetiță de doar un an și jumătate. Ambii au declarat că vor rămâne în relații bune de dragul fetiței lor.

ADVERTISEMENT

„Știți că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl știți de la mine și de la Laura.

Nu din presă sau de altundeva. Eu și Laura ne-am despărțit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiță pe care o să o creștem împreună.

ADVERTISEMENT

Astfel, v-aș ruga să ne respectați intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grasu XXL pe contul de Instagram. Postarea respectivă a fost distribuită și de fosta lui iubită.

ADVERTISEMENT