Life

Cine este și cu ce se ocupă Grațiano Dinu, partenerul lui Sore de la Dancing on Ice

Sore este una dintre vedetele care a acceptat provocarea și va participa la Dancing on Ice: Vis în doi. Artista face pereche cu Grațiano Dinu și speră că-l va ajuta pe acesta să-i îndeplinească cea mai mare dorință.
05.03.2022 | 16:44
Cine este si cu ce se ocupa Gratiano Dinu partenerul lui Sore de la Dancing on Ice
Cine este și cu ce se ocupă Grațiano Dinu, partenerul lui Sore de la Dancing on Ice. Sursă foto: Instagram / Antena 1
ADVERTISEMENT

Nouă vedete au decis să participa la show-ul Dancing on Ice: Vis în doi și vor face pereche cu dansatori profesioniști încercând să-i ajute pe aceștia să-și îndeplinească cea mai mare dorință. Premiera are loc sâmbătă, 5 martie, de la ora 20.00 la Antena 1.

Cine este și cu ce se ocupă Grațiano Dinu, partenerul lui Sore de la Dancing on Ice

Sore va participa la emisiunea Dancing on Ice, iar partenerul său va fi Grațiano Dinu. Tânărul a decis să se înscrie în speranța că va câștiga marele premiu și își va putea ajuta mama, antrenoare de patinaj. Aceasta are nevoie de sprijin pentru a-și pregăti elevii.

ADVERTISEMENT

Grațiano Dinu este din Galați. A absolvit Facultatea de Sport, specializarea Kinetoterapie și motricitate specială.

“Eu sunt o fire foarte competitivă și mă dăruiesc cu tot sufletul atunci când pornesc un proiect. Misiunea mea va fi să îndeplinesc un vis, iar pentru asta promit să învăț să fac prize spectaculoase, piruete și să valsez elegant. Totul pe patine”, a spus Sore pentru Antena 1.

ADVERTISEMENT

Emisiunea este extrem de apreciată și la nivel internațional fiind difuzată în mai multe țări printre care: Italia, Marea Britanie sau Chile. Nouă vedete vor patina în direct alături de partenerii lor patinatori profesioniști.

Emisiunea este prezentată de Irina Fodor și Ștefan Bănică. Cântărețul a recunoscut că are mari emoții.

ADVERTISEMENT

“Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, Dancing on Ice – Vis în doi, pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor.

O emisiune extrem de ambițioasă, ținând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenții, care dansează în timp ce patinează. Plus că, după mulți ani, iată, în sfârșit, o emisiune live, cu totul altceva față de o emisiune înregistrată. Adrenalina va fi mult mai mare și responsabilitatea asemenea.

ADVERTISEMENT

Și, chiar dacă am făcut peste 100 de emisiuni în direct, timp de 4 ore, recunosc că tot am emoții”, a declarat Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT