Life

Grațiela Duban a dezvăluit secretul pe care orice femeie trebuie să-l știe. Cum poți să ai o căsnicie de durată

Grațiela și Andrei Duban formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, blondina dezvăluind care este secretul mariajului.
19.09.2021 | 20:02
Gratiela Duban a dezvaluit secretul pe care orice femeie trebuie sal stie Cum poti sa ai o casnicie de durata
Grațiela Duban a dezvăluit secretul pe care orice femeie trebuie să-l știe. Ce trebuie să faci pentru o căsnicie de durată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România și partenerul ei de viață sunt împreună de circa 12 ani, motiv pentru care toată lumea se întreabă cum au ajuns să se înțeleagă.

Blondina a scos la iveală abia acum secretul pe care trebuie să-l știe orice femeie când vine vorba de o căsnicie de lungă durată, comunicarea fiind foarte importantă.

ADVERTISEMENT

Grațiela Duban este de părere că o relație longevivă și frumoasă trebuie să se bazeze pe un ingredient major, și anume dragostea dintre parteneri.

Grațiela Duban, secretul căsniciei sale. Pe ce se bazează actrița

Frumoasa blondină și actorul Andrei Duban sunt o familie frumoasă. Ei au împreună un băiat în vârstă de 8 ani, pe nume Armin.

ADVERTISEMENT

„Nu avem niciun secret că familie. Tot ce pot să spun este că în 12 ani de când suntem împreună am învățat să comunicăm foarte bine.

Dacă acesta este secretul longevității căsniciei noastre vi-l împărtășim acum. Ingredientul cel mai important e iubirea!

ADVERTISEMENT

Din partea lui a fost dragoste la prima vedere. Pentru că mă vedea pentru prima dată, eu îl știam pe el de ceva timp de la TV.

M-a surprins cu ochii lui albaștri, mult mai frumoși decât se vedeau la TV. Cred că el m-a cucerit pe mine”, a declarat Grațiela Duban într-un interviu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Grațiela Duban, în calitate de prezentatoare la Kanal D

Actrița se declară o familistă convinsă, mărturisind că relația cu Andrei Duban a început în perioada în care prezenta emisiunea „Crăiasa basmelor”, la Antena 2.

În momentul de față, vedeta este implicată într-un nou proiect de televiziune, după ce și-a încercat norocul în competiția sportivă Survivor România.

Grațiela Duban face echipă cu Mihai Mitoșeru, pe care îl știe de mult. Așadar, de acum înainte soția actorului Andrei Duban va putea fi urmărită pe micile ecrane în show-ul „Se strigă darul”, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT