Life

Grațiela Duban, avertisment pentru Mihai Mitoșeru în emisiunea “Se strigă darul”. “Eu nu sunt Andreea Mantea”

Gabriela Duban a vrut să-l impresioneze pe Mihai Mitoșeru de la prima ediție a emisiunii "Se strigă darul". Aceasta i-a transmis că nu va reuși să o învingă, mai ales că și-a luat ajutoare.
13.02.2022 | 14:48
Gratiela Duban avertisment pentru Mihai Mitoseru in emisiunea Se striga darul Eu nu sunt Andreea Mantea
Grațiela Duban, avertisment pentru Mihai Mitoșeru în emisiunea "Se strigă darul". Sursă foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Noul sezon al emisiunii “Se strigă darul” a început pe 12 februarie la Kanal D.

Grațiela Duban și Mihai Mitoșeru sunt pregătiți să colinde toată țara pentru a participa la cele mai spectaculoase nunți.

Încă de la început, prezentatoarea și-a avertizat colegul că va face tot ce poate pentru a câștiga. În plus, și-a luat și ajutoare.

ADVERTISEMENT

Grațiela Duban, avertisment pentru Mihai Mitoșeru în emisiunea “Se strigă darul”. “Eu nu sunt Andreea Mantea”

Noul sezon “Se strigă darul”, emisiunea unde sunt prezentate cele mai spectaculoase nunți, a avut premiera sâmbătă, la Kanal D. Așa cum era de așteptat, telespectatorii au putut urmări mai multe momente inedite.

Grațiela Duban, aflată pentru prima dată în postura de prezentatoare a emisiunii, a ținut să-și avertizeze încă de la început colegul. Acesta vrea cu orice preț să strângă o zestre mai mare, așa că și-a luat și un ajutor. Manelistul Tzancă Uraganu.

ADVERTISEMENT

“S-a dus norocul! Eu sunt ghinionul tău! 

Ce cauți tu la nunți? Ce cauți?

Caut să te bat!

Tu nu te-ai uitat până acum ? Nu ai văzut? Am bătut-o pe Mantea de nici nu a vrut să mai vină. Stai cuminte. Întoarce-te la București.

Eu nu sunt Andreea Mantea! Hai să-ți mai vând un pont. Cât îmi dai pentru pont?! 5% din ceea ce strângi tu, pentru o informație importantă. Tzancă Uraganu! Să nu te bazezi pe el, este aliatul meu.” , a fost dialogul amuzant dintre cei doi în cadrul emisiunii de la la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Grațiela Duban a înlocuit-o pe Andreea Mantea în noul sezon al emisiunii.

“Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopăr tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte”, a spus noua prezentatoare a show-ului.

“Grațiela este inteligentă, frumoasă, e o actriță care știe să se pună în valoare și să cucerească inimile oamenilor, așadar am un competitor redutabil în ea, doar că eu nu pot să pierd și nu am să pierd!

ADVERTISEMENT

Sunt bucuros să reintrăm în circuitul acesta al fericirii absolute”, spunea și Mihai Mitoșeru la Kanal D.

Emisiunea se va difuza în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00.

ADVERTISEMENT