Life

Grațiela Duban l-ar săruta pe Cătălin Măruță. Cum a reacționat Andrei Duban când a auzit

Grațiela Duban a mărturisit în cadrul unei provocări că l-ar săruta pe Cătălin Măruță, prezentatorul emisiunii „La Măruță”. Partenerul ei de viață, actorul Andrei Duban, a reacționat numaidecât.
05.06.2021 | 14:07
Gratiela Duban lar saruta pe Catalin Maruta Cum a reactionat Andrei Duban cand a auzit
Grațiela Duban l-ar săruta pe Cătălin Măruță. Cum a reacționat Andrei Duban când a auzit. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a intrat imediat în jocul gazdelor de la „Vorbește lumea” și nu a ezitat. Frumoasa blondină a dezvăluit, fără niciun fel de reținere, că îl alege pe soțul Andrei dintr-o listă cu mai mulți bărbați.

Andrei Duban a rămas surprins de alegerea partenerei sale de viață, cu care are o căsnicie frumoasă de aproximativ 10 ani, dar și un băiat pe nume Armin.

ADVERTISEMENT

Vedeta a declarat și-a dat seama de faptul că soția sa, Grațiela Duban, are o afinitate pentru vedeta de la Pro TV mai de mult pentru că blondina este chemată în emisiunea lui Cătălin Măruță fără el.

Andrei Dubai, reacție după ce Grațiela a spus că s-ar săruta cu Cătălin Măruță

„Îl bănuiam de multă vreme. De foarte mult timp îl bănuiam pe Măruță. Mai ales că o invită în fiecare zi la emisiune.

ADVERTISEMENT

Și ce e cel mai grav, a început să o invite fără mine, deci (…) Da, chiar îl aveam pe listă de mult timp”, a spus Andrei Dubai, potrivit cancan.ro.

Evident, tot în spirit de glumă, actorul a mărturisit că iubita sa soție, Grațiela Duban, mai are unul pe listă. Vedeta s-a referit la un sport pe care blondina îl practică de ceva vreme, și anume pilates.

ADVERTISEMENT

„Deci, am doi pe listă. Pe ăsta, pe Măruță și încă unul, un grec, Pilates. Pe ăștia îi am pe listă și urmează să mă ocup”, a completat actorul despre actrița în vârstă de 34 de ani.

Cine este Grațiela Duban, soția celebrului actor Andrei Duban

Grațiela Duban este o tânără actriță care s-a remarcat în cadrul competiției sportive Survivor România. Blondina a participant în primul sezon de la Kanal D, unde a avut parte de foarte multe critici și acuzații dure din partea internauților.

ADVERTISEMENT

Actorul a fost mereu de partea soției sale, Andrei Duban având foarte mare încredere în ea, chiar și atunci când s-a spus că i-a fost infidel cu unul dintre concurenți, și anume Ghiță.

„Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi.

Armin este mult mai tare decât mine. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi”, spunea Andrei Dubai la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT