Regele şi-a făcut praf jucătorii: ”Poate unii vor pleca de aici GRATIS!”

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
07/08/2016, 20:52
Regele şi-a făcut praf jucătorii: ”Poate unii vor pleca de aici GRATIS!”

Gică Hagi şi-a făcut praf jucătorii, după înfrîngerea suferită la Mediaş. Regele nu a mai contestat arbitrajul, aşa cum a făcut-o de multe ori, deşi a avut un penalty în final.

”Trebuie să muncim, să revizuim….

Nu vreau să comentez faza aia… Ce să facem? O fi fost, nu ştiu! Noi trebuia să facem mai mult.

Am întîlnit o echipă experimentată, i-am prevenit… Din păcate, unii au venit doar ca să se prezinte! Nu-s în regulă unele lucruri.

La ce greşeală a făcut Carp, mai trebuie comentat ceva_ Nu există scuze. 

Am avut o repriză foarte slabă. Se cred foarte mari, probabil. Trebuie s-o luăm de jos, iar. Pentru unii, fotbalul devine uşor. Dar e uşor dacă-l ştii…

Vom vedea ce e cu Tănase. Nu ştiu dacă a fost ultimul meci aici”, a declarat Hagi.

”Toată lumea e preocupată doar să plece, transferuri, e cu gîndul în altă parte…. Unii poate o să plece gratis de aici. O să vedeţi”, a încheiat Hagi.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×