News
notix pixel id

Grav accident de circulație. Un microbuz cu 19 pasageri s-a răsturnat pe DN15

10.09.2019 | 14:57
Grav accident de circulație. Un microbuz cu 19 pasageri s-a răsturnat pe DN15
Un microbuz cu 19 pasageri s-a răsturnat în județul Harghita pe DN15. Sursa foto: jurnalul.antena3.ro

Un microbuz s-a răsturnat pe raza județului Harghita pe DN15. Cele 19 persoane care se aflau la bordul microbuzului au fost scoase de polițiști în siguranță. Nicio persoană nu este rănită grav, doar două persoane fiind transportate la spital.

Un microbuz cu 19 pasageri s-a răsturnat pe DN15

19 persoane au fost rănite ușor după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat la ieşirea din oraşul Borsec spre Topliţa pe DN 15. Toate persoanele care erau în microbuz au fost scoase de polițiștii care s-au deplasat la fața locului, conform primelor informații ale purtătorului de cuvânt al IPJ Harghita Gheorghe Filip.

Mai mulți călători prezintă escoriații, dar nicio persoană nu este rănită grav. Două persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale. „Toţi au fost scoşi din microbuz de poliţişti”, conform Mediafax.

La fața accidentului din județul Harghita s-au deplasat trei ambulanţe SMURD, o autospecială cu modul de descarcerare şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, potrivit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita Alina Ciobotariu.

Un microbuz cu 19 pasageri s-a răsturnat în județul Harghita
Nicio persoană nu a fost rănită grav și doar două persoane au fost transportate la spital. Sursa foto: mediafax.ro

Care este cauza accidentului de pe DN15

Primele cercetări nu au reușit să stabilească cauza răsturnării microbuzului înmatriculat în județul Mehedinți. Polițiștii iau în calcul posibilitatea conform căreia șoferul microbuzului nu a adaptat viteza la condițiile de drum în curbă și a pierdut controlul volanului. Microbuzul făcea curse ocazionale din judeţul Mehedinţi, mai adaugă polițiștii. Circulația de pe DN15 se desfășoară pe o singură bandă din cauza accidentului. Polițiștii dirijează circulația la fața locului.

În data de 29 august un alt accident s-a produs în județul Harghita, în zona localităţii Izvorul Mureşului. Două autoturisme s-au ciocnit, iar patru persoane au fost rănite. Una dintre cele patru victime a fost rănită grav după ce a rămas încarcerată și a acuzat dureri în piept. A fost solicitat elicopterul SMURD de la Târgu Mureș și victima a fost transportată la spital.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri