News

Grav accident din cauza zăpezii. Ambulanță care transporta o gravidă, răsturnată într-un șanț, în Dâmbovița

10.03.2021 | 21:57
Grav accident din cauza zapezii Ambulanta care transporta o gravida rasturnata intrun sant in Dambovita
ADVERTISEMENT

Grav accident rutier produs miercuri seară în județul Dâmbovița din cauza zăpezii. O ambulanță care transporta o gravidă s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea carosabilului.

Din primele informații, evenimentul rutier a fost consemnat în comuna Buciumeni. Șoferul ambulanţier nu a mai putut stăpâni autospeciala, a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ.

ADVERTISEMENT

Imediat, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, dar şi alte două ambulanţe care le-au acordat primul ajutor celor implicați în accident: gravida și șoferul.

Accident în Dâmbovița din cauza zăpezii. Ambulanță cu gravidă la bord, răsturnată într-un șanț

Vremea nefavorabilă din zona de sud a țării a stat la baza unui accident rutier care se putea solda cu o tragedie. Un eveniment rutier în care a fost implicată o ambulanță s-a produs miercuri seară în județul Dâmbovița, pe fondul condițiilor dificile de drum provocate de ninsoare.

ADVERTISEMENT

Pe o stradă din comuna Buciumeni, şoferul unei ambulanțe, care transporta o tânără gravidă, nu a mai putut stăpâni autospeciala, a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Pacienta din ambulanță, gravidă în luna a 2-a, nu a fost rănită și este în stare bună. În ceea ce-l privește pe șofer, acesta se află într-o stare mai gravă, suferind un traumatism cranian și fiind transportat la spital, potrivit primelor informații.

ADVERTISEMENT

Din primele date ale anchetei, șoferul ambulanței a ieșit de pe drum încercând să evite o coliziune, după ce o mașină aflată în fața ambulanței a frânat brusc.

”Un bărbat de 40 de ani, in timp ce conducea un autovehicul, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urma producerii evenimentului, două persoane au fost rănite.

ADVERTISEMENT

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, a precizat IPJ Dâmboviţa, potrivit Adevărul.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, dar şi alte două ambulanţe care i-au preluat pe gravidă şi pe asistentul rănit.

ADVERTISEMENT
Tags: