News

Video. Grav accident feroviar în Germania. Un tren plin cu pasageri a deraiat în Bavaria. Cel puțin 4 morți și 30 de răniți. Update

Un grav accident feroviar a avut loc vineri în Germania. Un tren plin cu pasageri, printre care mulți elevi, a deraiat în Bavaria. Autoritățile anunță cel puțin 3 morți și zeci de răniți.
03.06.2022 | 17:34
Video Grav accident feroviar in Germania Un tren plin cu pasageri a deraiat in Bavaria Cel putin 4 morti si 30 de raniti Update
Grav accident feroviar în Germania. Un tren plin cu pasageri, printre care mulți elevi, a deraiat în Bavaria. Sursa foto: twitter.com
ADVERTISEMENT
03-06-2022
14:34

Nou bilanț al victimelor accidentului de tren din Germania: 4 morți și 30 de răniți, mulți în stare gravă

Autoritățile germane au prezentat un nou bilanț al victimelor accidentului feroviar care a avut loc vineri în Bavaria.

Conform Poliției, cel puțin 4 persoane au murit și alte 30 au fost rănite. Dintre cei răniți, 15 sunt în stare foarte gravă în spitale.

Au apărut și imagini noi de la locul tragediei feroviare.

Accident feroviar grav în Germania. Cel puțin 3 morți și mai mulți răniți, dintre care unii în stare gravă, după ce un tren de persoane a deraiat în Bavaria.

Accident feroviar în Germania. Un tren plin cu pasageri, printre care mulți elevi, a deraiat în Bavaria

Cel puțin 3 persoane au murit și alte câteva zeci au fost rănite după ce un tren de pasageri a deraiat în regiunea Garmisch-Partenkirchen din Bavaria. Incidentul a declanșat operațiuni de salvare la scară largă în zonă.

ADVERTISEMENT

”Avem de a face cu o operațiune mare în desfășurare”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției. Oficialul a adăugat că trenul era plin la momentul accidentului, notează DW.com.

Conform agenției germane de presă Dpa, cel puțin 60 de persoane au fost rănite în urma accidentului feroviar de vineri, dintre care 16 sunt în stare foarte gravă.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment nu se cunosc cauzele accidentului. Trenul, care călătorea spre Munchen, a deraiat de pe șine la ora locală 12.20. În vagoane se aflau foarte mulți elevi.

Mai multe vagoane s-au răsturnat și s-au rostogolit parțial pe un terasament la nord de stațiunea de schi Garmisch-Partenkirchen din Bavaria.

ADVERTISEMENT

Martin Breitkopf, un jurnalist din Bavaria al rețelei publice ARD din Germania, a scris pe Twitter că operațiunile de salvare sunt în desfășurare.

Mai multe elicoptere mobilizate la locul accidentului de tren din Germania

Nu mai puțin de 6 elicoptere de salvare au fost mobilizate pentru a transporta răniții la spitale, potrivit unui purtător de cuvânt al Serviciului de Salvare Aeriană ADAC.

ADVERTISEMENT

Operatorul feroviar german Deutsche Bahn a declarat că o parte a rutei dintre Munchen și Garmisch-Partenkirchen a fost blocată, iar traficul a fost deviat.

ADVERTISEMENT
Tags: