News

Grav accident în Arad: un mort și doi răniți, printre care și un copil. Elicopterul SMURD a intervenit

Accident rutier mortal, vineri seară, pe o șosea din județul Arad. O persoană a decedat, iar alte două sunt grav rănite, printre care un copil în vârstă de zece ani.
29.10.2021 | 21:16
Grav accident in Arad un mort si doi raniti printre care si un copil Elicopterul SMURD a intervenit
ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc între localitățile Chisidia și Păiușeni, din județul Arad, după ce o mașină în care se aflau cele trei victime s-a răsturnat.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim-ajutor și oamenii legii. Au intervenit inclusiv elicopterul SMURD, dar și o autospecială de descarcerare de la Detașamentul Sebiș.

ADVERTISEMENT

Răniții au fost duși la spital

În autovehicul erau, mai exact, un bărbat în vârstă de 30 de ani, un altul 40 de ani și un copil în vârstă de 10 ani. Din nefericire, tânărul de 30 de ani a decedat.

Ceilalți doi pasageri au supraviețuit, dar s-au ales cu răni grave. Aceștia au fost duși la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

ADVERTISEMENT

Traficul în zonă a fost oprit preț de câteva minute. S-a demarat o anchetă în acest caz pentru a se descoperi cu precizie cauza tragediei.

Tot vineri seară, un copil de 4 ani a fost ucis, pe DN 66, în comuna Plopșoru, din  județul Gorj, după ce a fost lovit de o autoutilitară. La volanul se afla un tânăr de 27 ani care riscă acum ani grei de închisoare.

ADVERTISEMENT

Minorul a fost transportat la SML Gorj pentru a i se efectua necropsia. Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, dar rezultatul i-a ieșit negativ.

Un alt accident mortal în județul Arad

Accidentul de față vine la o zi după un altul în care a murit un bărbat de 44 de ani, după ce a intrat cu mașina într-un copac. Cu toate că echipajele de prim-ajutor au încercat să-i salveze viața, resuscitându-l la fața locului, din păcate a murit la spital.

ADVERTISEMENT
Un bărbat a intrat cu mașina într-un copac. Sursa foto: Facebook Infotrafic 24

 

“În după-amiaza zilei de 28 octombrie, în jurul orei 16.05, un bărbat de 44 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, dinspre Pecica spre Nădlac, la km 571+240m, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe partea dreaptă a sensului de mers Pecica-Nădlac.

Victima a rămas încarcerată, fiind transportată la spital în stare gravă. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Conducătorul unui autoturism a decedat în această după masă după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un copac de pe marginea drumului, pe DN 69, în zona localității Pecica. El a fost preluat în stare gravă, în viață, de un echipaj medical de prim ajutor, însă a decedat la scurt timp”, a transmis IPJ Arad, citat de Infotrafic 24

ADVERTISEMENT