News

Grav accident în Buzău. Impact între o mașină și o autospecială ISU. Un tânăr de 24 de ani a murit, alți 3 pompieri răniți

Un grav accident rutier s-a produs miercuri în Buzău. O mașină și o autospecială ISU au intrat în coliziune. Un tânăr de 24 de ani a murit, alți 3 pompieri sunt răniți.
25.01.2023 | 10:50
Grav accident in Buzau Impact intre o masina si o autospeciala ISU Un tanar de 24 de ani a murit alti 3 pompieri raniti
Autospecială ISU, implicată într-un grav accident rutier. Un tânăr de 24 de ani a murit, alți 3 pompieri răniți. Sursa foto: buzoienii / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă tragedie a fost raportată pe drumurile din România. Miercuri dimineață, o autospeciala a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) a intrat în coliziune cu o mașină.

Autospecială ISU, implicată într-un grav accident rutier. Un tânăr de 24 de ani a murit, alți 3 pompieri răniți

Evenimentul rutier cu urmări dramatice s-a produs pe Drumul Județean 203D, în localitatea Țintești, județul Buzău.

ADVERTISEMENT

Patru persoane au fost implicate în accident. Din nefericire, un tânăr de 24 de ani din Smeeni a murit. Alți trei pompieri, din vehiculul ISU, au fost răniți.

Conform datelor oferite de presa locală, în momentul accidentului autospeciala ISU Buzău se deplasa din sens opus. La volanul ei era un bărbat de 35 de ani, din Smeeni.

ADVERTISEMENT

Din impactul deosebit de violent rezultat, mașina condusă de tânărul de 24 de ani a fost proiectată pe câmp. Tânărul de 24 de ani aflat la volan nu a mai avut nicio șansă. El a murit strivit de fiarele distruse ale mașinii sale, scrie reporterbuzoian.ro.

În ceea ce-i privește pe cei trei pompieri răniți, aceștia au vârste între 23 și 38 de ani. Ei au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

În urma acestui accident a fost întocmit un dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs.

Accident grav și în Iași. Persoană încarcerată

Conform Centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române, un grav accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, și în județul Iași.

ADVERTISEMENT

Pe DN24, în zona Bucium, un autoturism a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului puternic, o persoană a rămas încarcerată în mașina sa. Aceasta este în stare semi-conștientă.

”În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, încarcerată, semi-conștientă. Intervine din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași 2 autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și 1 echipaj de prim ajutor calificat.

Traficul rutier este ușor îngreunat pe durata intervenției”, informează site-ul Infotrafic.

ADVERTISEMENT