News

Grav accident în Capitală. Un autobuz STB a căzut în Dâmbovița

31.08.2019 | 08:37
Grav accident in Capitala Un autobuz STB a cazut in Dambovita

Un grav accident s-a produs în Capitală în urmă cu câteva zeci de minute. Un autobuz STB a căzut în Dâmbovița, informează postul de știri Digi 24. Din fericire, toată lumea a scăpat cu bine în urma acestui straniu accident. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ISU, iar autobuzul urmează a fi tractat din apă (Vezi mai multe imagini din GALERIA FOTO de mai jos).

UPDATE, 10:30. ISU a oferit precizări după accidentul care a avut loc în dimineaţa zilei de sâmbătă, după cu un autobuz STB a plonjat în Dâmboviţa: “În această dimineață, în jurul orei 08.00, în zona Pod Eroilor a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autobuz STB și un autovehicul. În urma evenimentului, autobuzul STB a rupt parapetul de protecție și a căzut în râul Dâmbovița. În accident au fost implicate patru persoane, două în autobuz și alte două in autovehicul. Echipajele SMURD au acordat primul ajutor victimelor, iar o singură persoană din autovehicul a fost transportată la Spitalul Universitar pentru investigații suplimentare”.

Anunţul făcut de ISU, după accidentul în care a fost implicat autobuzul STB. Sursa foto: Facebook
Anunţul făcut de ISU, după accidentul în care a fost implicat autobuzul STB. Sursa foto: Facebook

Un autobuz STB a căzut în Dâmbovița în această dimineață

Autobuzul a căzut în apă de pe podul din zona Eroilor. Șoferul autobuzului a încercat să evite coliziunea cu un alt autoturism și a sfârșit cu mașina în Dâmbovița. Mașina ar fi intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului. Nici șoferul mașinii, nici al autobuzului nu au suferit răni.

„Încă se efectuează cercetarea la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs. Există rănirea ușoară a unei persoane care s-a aflat în autobuz. Repet, rănire ușoară. Acea persoană a fost transportată la Spitalul Universitar, care e cel mai aproape. Șoferul mașinii nu a respectat culoarea semaforului, așa că a intrat în coliziune cu șoferul STB. În autobuz se mai afla o doamnă, care nu a avut de suferit în urma accidentului. Traficul este închis pe pod, însă se circulă pe Splaiul Independenței”, a declarat un reprezentant al Poliției Rutiere.

autobuz stb dâmbovița
Autobuzul va fi scos în cel mai scurt timp posibil din Dâmbovița. Sursa foto: Digi 24

„Va fi dificil să scoatem autobuzul de acolo”

„Se efectuează cercetarea la fața locului și le recomandăm conducătorilor să evite zona Eroilor. Nu pot să fac o estimare foarte precisă pentru că vorbim de un autovehicul care se află în Dâmbovița și va fi dificil să îl scoatem de acolo. E o chestie de durată”, a precizat Claudiu Costea, purtător de cuvânt Poliția Rutieră București, pentru Digi 24.

 

Tags: