News

Grav accident în Caraș-Severin, între două microbuze și un autoturism. Sunt 10 răniți, printre care 5 copii. Update

Grav accident rutier în localitatea Teregova, din județul Caraș-Severin. Au fost implicate două microbuze și un autoturism. La fața locului s-au deplasat echipajele de salvare, fiind activat planul roșu de intervenție.
15.04.2022 | 15:32
Grav accident in CarasSeverin intre doua microbuze si un autoturism Sunt 10 raniti printre care 5 copii Update
ADVERTISEMENT
15-04-2022
12:32

Noi informații despre accident. Din cei 10 răniți, 5 sunt minori. Unul a fost în stop-cardio respirator

ISU precizează că 23 de pasageri au fost implicați în accident. Dintre aceștia, 10 au suferit răni, printre care 5 copii. Un minor, care a fost găsit în stop-cardio respirator, a răspuns în cele din urmă la manevrele de resuscitare. El și alte 6 victime au fost duse la spital.

”Bilanț final : 23 ocupanți, 10 persoane rănite, dintre care 5 minori. 6 dintre persoanele care au suferit leziuni au fost transportate la unitățile spitalicesti din Caransebeș și Reșița, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Minorul aflat in stop cardio-respirator a raspuns manevrelor de resuscitare. Acesta a fost preluat de elicoperul SMURD si va fi transportat la UPU Reșița”, a mai informat ISU.

Un grav accident rutier s-a produs vineri după-amiază, pe drumul DN6, din localitatea Teregova, județul Caraș-Severin. Două microbuze și un autoturism au intrat în coliziune.

Plan roșu de intervenție la fața locului. Un copil, aflat în stop cardio-respirator

Pompierii au fost chemați la fața locului și s-a activat planul roșu de intervenție. Se acționează cu mai multe autospeciale, fiind 10 persoane rănite, printre care un minor. Copilul a fost găsit în stop-cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

”Pompierii intervin în urma unui accident rutier produs pe DN6, în zona localității Teregova, în care sunt implicate 2 microbuze și 1 autoturism.

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului, salvatorii intervin cu 1 autospecială de descarcerare, 2 autospecială de transport personal și victime multiple, 3 autospeciale SMURD, 1 elicopter SMURD și 6 echipaje medicale SAJ.

ADVERTISEMENT

La acest moment, 10 dintre ocupanții care au suferit leziuni primesc îngrijiri medicale din partea echipajelor de prim ajutor. Printre acestea se află un minor, în stop cardio-respirator, căruia i se aplică manevrele salvatoare de viață”, au comunicat reprezentanții ISU Caraș-Severin.

Traficul în zonă este blocat, temporar. Două persoane încarcerate

Centrul Infotrafic precizează, totodată, că două persoane au fost găsite încarcerate, iar că traficul din zonă este blocat, până la stabilizarea situației.

ADVERTISEMENT

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 6 Orșova-Caransebeș, la intrare în localitatea Teregova, județul Caraș-Severin,  s-a produs o coliziune frontală între două microbuze.

Potrivit primelor informații, două persoane sunt încarcerate. A fost activat planul roșu de intervenție. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare”, a transmis și Infotrafic.

ADVERTISEMENT

De asemenea, traficul este blocat la această oră și pe DN 66 Hațeg-Simeria, din localitatea Măceu, județul Hunedoara. Aici, un șofer a intrat cu mașina într-un pod. În urma accidentului, el și o altă persoană, s-au ales cu leziuni grave.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 66 Hațeg-Simeria, kilometrul 192+200 de metri, în localitatea Măceu, județul Hunedoara, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a impactat un cap de pod. În urma accidentului, două persoane au suferit leziuni grave.

Traficul este oprit pe ambele sensuri de deplasare, estimându-se reluarea normală a traficului în 40 de minute”, a mai informat Infotrafic.

ADVERTISEMENT