News

Grav accident în Dâmbovița. 4 oameni au murit după ce două mașini s-au ciocnit cu un TIR

26.07.2019 | 11:28
Grav accident in Dambovita 4 oameni au murit dupa ce doua masini sau ciocnit cu un TIR

Un grav accident s-a produs în județul Dâmbovița în această dimineață. 4 persoane au murit după o ciocnire puternică între două mașini și un TIR. Inițial, cei de la ISU Dâmbovița au anunțat că a decedat o singură persoană, însă numărul morților a crescut la 4. Celelalte trei victime nu au putut fi resuscitate, informează presa centrală.

Accident în Dâmbovița, provocat de un șofer căruia i s-a făcut rău la volan

Accidentul s-ar fi produs din cauze medicale. Unuia dintre șoferi i s-a făcut rău și a intrat pe contrasens, iar de aici la o tragedie de proporții a fost un singur pas. A cincea victimă a accidentului este rănită, în stare gravă, în grija medicilor. Accidentul s-a produs pe DN 71 între localitățile Ulmi Bungetu, în județul Dâmbovița.

Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers de pe DN 71, dată fiind amploarea acestui nefericit eveniment. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, iar procurorii criminaliști efectuează, conform procedurii, toate cercetările necesare. Acesta este cel mai grav accident care a avut loc săptămâna aceasta pe șoselele românești.

accident dambovita
Accidentul a fost provocat de un șofer căruia i s-a făcut rău la volan. Sursa foto: cancan.ro

Centrul Infotrafic: DN 71, blocat

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 71, la kilometrul 38+200 de metri, între localităţile Ulmi şi Bungetu, judeţul Dâmboviţa, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme şi un TIR. În urma impactului o persoană a decedat, iar alte 3 sunt în prezent încarcerate. Se fac cercetări pentru stabilirea mecanismului producerii evenimentului, motiv pentru care circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers”, comunică Centrul Infotrafic.