Grav accident pe autostrada A1 în ziua de Paște. Un microbuz cu bulgari, implicat în incident

Alexandra Chivu   
în HotNews
28/04/2019, 15:30
Grav accident pe autostrada A1 în ziua de Paște. Un microbuz cu bulgari, implicat în incident GALERIE FOTO
Grav accident pe autostrada A1 în ziua de Paște

Un accident rutier grav a avut loc, de Paște, pe autostrada A1, pe sensul de mers de la Arad spre Timișoara. Zece cetățeni bulgari au fost implicați, iar cinci dintre ei au fost răniți. Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, accidentul a avut loc lângă Timișoara, pe sensul de mers dinspre Arad spre Timișoara.

Grav accident pe autostrada A1 în ziua de Paște

Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o autospecială SMURD tip B, una de tip C, trei mașini de la serviciul de ambulanță și o motocicletă SMURD. „Accident rutier autostrada A1 km 502: un microbuz cu o furgonetă implicate, 10 persoane (cetăţeni bulgari) implicate din care 1 încarcerat, 4 necesită îngrijiri medicale şi 5 contuzii minore”, transmite ISU Timiș.

De asemenea, un accident rutier a mai avut loc și în Vinerea Mare. Un motociclist, în vârstă de 32 de ani, și-a pierdut viața după ce un autoturism ce venea din sens opus i-a tăiat calea din senin. Accidentul s-a întâmplat între Câmpulung și Pitești. Potrivit autorităților, conducătorul mașinii ar fi virat sfânga, pe un drum lărutalnic, fără să se asigure. Pasagerii din autoturism, printre care și o fetiță, au ajuns la spital.

Grav accident pe autostrada A1 în ziua de Paște. Un microbuz cu bulgari, implicat în incident
Un microbuz cu bulgari, implicat în incident

Accidente de Paște

Tânărul care și-a pierdut viața lucra ca polițist la ordine publică la Poliția Municipală Pitești. Traficul în zona a fost blocat timp de aproape două ore. Neacordarea de prioritate a băgat în spital trei oameni și în județul Constanța, după ce două mașini s-au ciocnit în urmă cu puțin timp în comuna Lumina.

Accident a fost și pe DN2, unde au fost rănite două persoane. Incidentul a avut loc între localitățile Sascut și Adjud, iar circulația s-a desfășurat îngreunat în zonă, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române. Conform sursei menționate mai sus, pe DN 22 Focșani – Bacău, între localitățile Sascut și Adjud, un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț.

Închide ×