News

Grav accident pe Autostrada Soarelui. Trei mașini au intrat în coliziune. Poliția a intervenit

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă după-amiază pe Autostrada Soarelui. Trei mașini au intrat în coliziune, în sensul de mers către București. Poliția a intervenit de urgență.
30.07.2022 | 15:00
Grav accident pe Autostrada Soarelui Trei masini au intrat in coliziune Politia a intervenit
Care este starea șoferilor mașinilor. Sursa foto: Antena 3, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Grav accident pe Autostrada Soarelui, sâmbătă după-amiază. Un șofer a pierdut controlul volanului și a ”zburat” peste parapet, lovind alte două mașini de pe sensul opus.

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Trei mașini s-au ciocnit. Care este starea șoferilor

Șoferul care a provocat accidentul se îndrepta către mare. În cădere, a intrat în doi conducători auto care veneau din Constanța, către Capitală. La fața locului s-au deplasat de urgență oamenii legii, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Toți cei trei șoferi au fost transportați la spital, din cauză că s-au ales cu răni. Un elicopter SMURD a fost solicitat în zonă și a preluat victimele.

Circulația este pusă în dificultate pe Autostrada Soarelui, din cauza accidentului

Întreaga întâmplare a avut loc, mai exact, la kilometrul 162, în apropiere de localitatea Cernavodă. Circulația se desfășoară aici, momentan, cu dificultate.

ADVERTISEMENT

Polițiștii dirijează deplasarea celorlați conducători auto, care trec prin locul accidentului rutier. S-a format o coadă de mașini, deoarece este permis accesul doar pe banda a doua.

S-a demarat o anchetă în acest caz. Șoferul care a provocat toată întâmplarea urmează a fi tras la răspundere. S-ar putea alege cu permisul suspendat și chiar închisoarea.

ADVERTISEMENT

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că trei autovehicule au fost implicate într-un accident pe Autostrada A2 pe sensul Constanța către București, la kilometrul 162, în zona localității Cernavodă, județul Constanța, traficul desfășurându-se dirijat, pe banda a doua. În urma accidentului, trei persoane necesită îngrijiri medicale”, au transmis și reprezentanții Centrului Infotrafic.

Tot Centrul Infotrafic transmite șoferilor să circule cu prudență pe tot parcusul zilei de sâmbătă, din cauză că sunt atenționări meteorologice de instabilitate atmosferică.

ADVERTISEMENT

” (…) Mare parte a teritoriului țării este vizat astăzi de atenționări meteorologice de instabilitate atmosferică accentuată, intensificări puternice ale vântului și averse torențiale.

Evitați, pe cât posibil, deplasările pe timpul manifestărilor meteorologice periculoase! Nu opriți/staționați pe marginea carosabilului în zone cu copaci mari pe care rafalele de vânt îi pot doborî!”, a mai comunicat Centrul Infotrafic.

ADVERTISEMENT