News

Grav accident rutier în județul Olt: 3 morți, după coliziunea frontală dintre un TIR și un autoturism

Un grav accident rutier, soldat cu 3 morți, a avut loc luni dimineață în județul Olt. Un TIR a intrat în coliziune cu un autoturism.
26.07.2021 | 08:57
Grav accident rutier in judetul Olt 3 morti dupa coliziunea frontala dintre un TIR si un autoturism
ADVERTISEMENT

Trei oameni au murit, luni dimineața, într-un grav accident rutier produs în județul Olt. Un autoturism și un TIR au intrat în coliziune frontală pe Drumul Național 65 – Drumul European E574.

Din primele informații,  cele trei victime sunt un bărbat de 61 ani, o femeie de 60 ani şi un copil de 16 ani.

ADVERTISEMENT

Accident grav în județul Olt: 3 morți, după impactul frontala dintre un TIR și un autoturism

Conform Poliției Rutiere, tragedia rutieră s-a produs în jurul orei 7.00. Un autoturism a intrat în coliziune cu TIR. În urma impactului, 3 persoane care se aflau în autoturism au murit.

La locul producerii evenimentului rutier s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

ADVERTISEMENT

Din primele verificări aceştia au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autocamion transportor condus de un bărbat, de 48 de ani, din oraşul Mioveni, judeţul Argeş şi un autoturism în care se aflau 3 persoane, din care 2 bărbaţi şi o femeie.

”Cele 2 autovehicule ar fi intrat în coliziune frontală. În urma coliziunii, cele 3 persoane din autoturism au decedat“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Șoferul TIR-ului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. De asemena, acesta nu a necesitat îngrijiri medicale, au mai precizat poliţiştii.

În această cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

ADVERTISEMENT

Mai multe echipaje medicale, trimise la locul accidentului

Conform celor de la ISU Olt, cele trei persoane din autoturism au fost găsite încarcerate, în stop cardio-respirator.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor. Cele trei persoane, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, o femeie, în vârstă 60 de ani, și un minor, de aproximativ 16 ani, toți din Timișoara, prezentau leziuni incompatibile cu viața.

”Echipaje din cadrul Staţiei Scorniceşti şi Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale complexe pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, acţionează pe E 574, în zona localităţii Negreni, la un accident rutier grav.

În accident au fost implicate un autoturism şi un autotren. Sunt trei persoane încarcerate, inconştiente“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

ADVERTISEMENT
Tags: