News

Grav accident rutier, soldat cu 6 victime. Un minor a intrat cu mașina într-un grup de oameni

12.07.2019 | 20:00
Grav accident rutier soldat cu 6 victime Un minor a intrat cu masina intrun grup de oameni

Grav accident rutier petrecut în cursul zilei de vineri, în localitatea Medgidia, județul Constanța. Un automobil la volanul căruia se afla o persoană minoră a intrat, pur și simplu în mai mulți oameni care circulau regulamentar pe trotuar. În urma impactului puternic, o femeie a fost transportată de urgență cu elicopterul la Spitalul Județean Constanța, în stare gravă. Din păcate, aceasta nu a mai supraviețuit.

Accident grav produs de un minor. Reacția autorităților

Incidentul s-a soldat, inițial, cu rănirea șoferului și a altor cinci persoane, autoritățile anunțând că au demarat deja o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au dus la producerea cumplitului accident. Ulterior, femeia rănită grav a încetat din viață, din cauza leziunilor. Printre victime se mai numără și doi copii de aproximativ 4 ani. Minorul care a pierdut controlul autoturismului riscă acum sancțiuni extrem de dure din partea forțelor de ordine.

În urma accidentului de la Medgidia au rezultat şase victime, dintre care una a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa cu elicopterul, două sunt în comă la Spitalul Medgidia şi alte trei victime au fost accidentate uşor” , au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța.

Accident cumplit în județul Brăila. Sursa foto: obiectivbr.ro
Accident cumplit în județul Brăila. Sursa foto: obiectivbr.ro

Patru persoane au fost rănite într-un alt accident rutier

Nu este singurul accident de acest gen petrecut recent pe drumurile patriei. Inconștiența unui șofer în vârstă de 51 de ani a provocat răni grave mai multor persoane, după ce bărbatul a efectuat o serie de manevre iresponsabile, stârnind un adevărat carambol rutier.

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de joi, 11 iulie, pe DN 2B, în apropierea localităţii brăilene Ianca. Șoferul în cauză,  se deplasa spre Brăila, moment în care a virat brusc la stânga, încălcând marcajul continuu şi tăind practic faţa unui autovehicul care venea din sens opus.

În urma impactului, șoferița de 31 de ani care circula regulamentar a fost pur și simplu proiectată într-un autocar parcat în afara carosabilului. Patru femei, trei din maşina condusă de şoferiţa de 31 de ani şi una din autoturismul condus de şoferul de 51 ani, s-au ales cu răni grave în urma evenimentului rutier. Acestea au suferit multiple traumatisme, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Brăila, în vederea îngrijirilor medicale.