Grav incident la stația de metrou 1 Mai! A căzut o bucată de plafon

Dan Suta   
în HotNews
07/06/2019, 14:41
Grav incident la stația de metrou 1 Mai! A căzut o bucată de plafon
Incident la stația de metrou 1 Mai din București. Sursa foto: Fandom București WIKI

Un grav incident a avut loc la stația de metrou 1 Mai din București astăzi. O bucată de plafon din respectiva stației aflată în nordul Capitalei a căzut. Bucata de plafon căzută are o lungime de aproape 3 metri. Metroul care venea în stația a proiectat lungimea de plafon căzută printre călători.

Mesajul Metrorex după incidentul de la stația 1 Mai

Această situație a avut loc acum 20-25 de minute. Nu se știe, deocamdată, dacă cineva a fost rănit în urma acestui incident de la metrou extrem de rar. Stația unde s-a produs acest incident la metrou se află pe Magistrala 4, care are o lungime de 7,64 de kilometri și e formată din următoarele stații: Gara de Nord, Basarab 2, Grivița 1 Mai, Jiului, Parc Bazilescu și Laminorului Străulești.

Metrorex a avut o reacție în urma incidentului de la stația 1 Mai. Reprezentanții metroului bucureștean au transmis printr-un comunicat de presă că mecanicul trenului a pus respectiva bucată de tavan pe peron, iar apoi a fost ridicată de agenții de pază. „Circulația trenurilor de metrou nu a fost afectată. Totodată, menționăm că nu au fost puși în pericol călătorii. Pentru a determina cauzele care au determinat căderea acelei bucăți de tablă, se va face o cercetare de către specialiștii tehnici ai societății.”, transmite Metrorex.

 

 

Închide ×