Life

Graviduța Gina Pistol, luată la rost pentru operațiile estetice. A recunoscut că are o problemă gravă

26.02.2021 | 16:36
Graviduta Gina Pistol luata la rost pentru operatiile estetice A recunoscut ca are o problema grava
Gina Pistol, replici acide din partea fanilor. A fost acuzată că a exagerat cu operațiile
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a fost luată la rost de către fanii ei, iar acuzațiile ce i-au fost aduse iubitei lui Smiley nu au fost deloc prea plăcute. Vedeta Antena 1 se pregătește de ceva vreme să devină mămică, iar de la o zi la alta, burtica ei de gravidă e tot mai pronunțată. Acest detaliu a putut fi observat și în cele mai noi filmulețe postate de blondină pe rețelele sociale.

Gina Pistol le-a transmis fanilor ce i se întâmplă cu adevărat, după acuzațiile că ar avea operații estetice peste măsura. Prezentatoarea profită de această perioadă ce o mai desparte de momentul în care își va cunoaște fetița pentru a pune la punct totul, în cel mai mic detaliu.

ADVERTISEMENT

De aceea, are și ceva mai mult timp la dispoziție să le răspundă fanilor ei în ceea ce privește diverse curiozități avute de aceștia. A dorit de curând să clarifice o problemă semnalată de mai mulți dintre urmăritorii ei de pe Instagram, după ce a fost certată și a primit replici acide, în secțiunea de comentarii.

Ce problemă a întâmpinat Gina Pistol, pe perioada sarcinii și de ce o acuză fanii

Gina Pistol mai are foarte puțin până când o va aduce pe lume pe fetița ei cu Smiley. Fericirea vedetei a fost însă umbrită de faptul că a primit acuzații pe care le-a considerat revoltătoare din partea fanilor. Pagina ei oficială a fost de-a dreptul asaltată de fanii care au acuzat-o într-un număr mare de același lucru, că ar fi mers de prea multe ori la estetician.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la cârma show-urilor Chefi la Cuțite și Asia Express a dorit să facă lumină și s-a filmat când a oferit o serie de explicații. Aceasta a susținut că la fel ca orice femeie gravidă, și în cazul său s-a întâmplat să sufere modificări corporale. Nu a fost vorba de vreo operație estetică, după cum a mai susținut iubita lui Smiley.

Mai mult, Gina Pistol a suferit din pricina retenției de apă, fiind o problemă cu care s-a confruntat în lunile de sarcină. Deși pentru majoritatea graviduțelor nu înseamnă mare lucru, în unele cazuri este cunoscut că pot apărea și anumite complicații. Gina Pistol a suferit profund și din pricina faptului că nu își mai poate purta hainele preferate și este nevoită în prezent să apeleze la aceeași pereche de pantaloni!

ADVERTISEMENT
Graviduța Gina Pistol, luată la rost pentru operațiile estetice. A recunoscut că are o problemă gravă
Gina Pistol a întâmpinat reacții negative din partea fanilor, fiind acuzată că a exagerat cu operațiile estetice

Vedeta a recunoscut că formele ei corporale s-au modificat prea mult și nu își mai poate purta alte piese vestimentare de acest tip. Gina Pistol s-a arătat deranjată de remarcile fanilor și a reacționat pe măsură, în această vineri. Tot din pricina retenției de apă, vedeta și-a arătat mâinile, vizibil foarte umflate.

“Nu, nu mi-am înjectat nimic în obrași și în buze, pur și simplu rețin apă. Dacă beau doi-trei litri rețin șase. Uitați și mâinile cum îmi sunt, și picioarele la fel”, a susținut Gina Pistol, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

“Asta ca să încetați cu mesajele să nu îmi mai injectez în buze și în obraji. Pur și simplu rețin apă, așa se întâmplă în sarcină, mai ales pe ultima sută de metri”, a mai spus vedeta Antena 1.

ADVERTISEMENT