Life

Graviduțele vedetă de la Pro TV, gata să nască! Roxana Hulpe a ales numele bebelușei, Emily Burghelea și-a făcut bagajul pentru maternitate

Roxana Hulpe și Emily Burghelea, graviduțele vedetă de la Pro TV, sunt gata să nască. Cum arată pentru ele această perioadă?
16.01.2023 | 14:33
Gravidutele vedeta de la Pro TV gata sa nasca Roxana Hulpe a ales numele bebelusei Emily Burghelea sia facut bagajul pentru maternitate
Roxana Hulpe și Emily Burghelea se pregătesc să nască. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Hulpe și Emily Burghelea se află într-una dintre cele mai frumoase și înfloritoare etape din viața lor. Deși Emiliana nu este la primul copil, are mari emoții și își pregătește cu atenție bagajul pentru maternitate, în timp ce știrista de la Pro TV a ales numele micuței sale.

Vedetele Pro TV Emily Burghelea și Roxana Hulpe se pregătesc să nască

Anul 2022 a fost unul plin pentru Roxana Hulpe. Prezentatoarea știrilor Pro TV s-a căsătorit cu Bogdan Rădulescu și a aflat că o să devină mămică. Până când va face cunoștință cu micuța sa mai e puțin, astfel că încearcă să pună la punct ultimele detalii.

ADVERTISEMENT

Nu și-a făcut bagajul decât pe hârtie, însă știe că este cazul să se apuce de treabă pentru a nu fi luată prin surprindere în momentul în care va fi nevoită să plece la maternitate.

Roxana Hulpe recunoaște că este panicată și abia să nască pentru a fi sigură că totul este în regulă cu bebelușa. În același timp, soțul său se gândește la chestiunile administrative, de pildă, să găsească o bonă.

ADVERTISEMENT

„Mi-e teamă de grija aia permanentă. Sper să mă descurc, să fiu la înălțimea ei. Ea mi-a adus o foarte mare bucurie și sper și eu să-i produc o bucurie în viața asta și să învăț să am grijă de ea.

Și mi-e foarte teamă de ea bebeluș, de primele săptămâni, să-i țin capul, să-i fac băiță. Vine mama o săptămână, nu mai mult”, a spus Roxana Hulpe cu privire la grijile pe care le are când vine vorba de fetița sa.

ADVERTISEMENT

Roxana Hulpe a ales numele fetiței sale

Micuța Roxanei Hulpe va avea două prenume. Vedeta a povestit că simte că și le-a ales singură, fiind imediat pe placul ei și al soțului.

„Zora este un nume slav și înseamnă răsărit, zori de zi. Mi-a plăcut și mie și lui Bogdan instant. Cumva și-a ales singură numele, că a fost o discuție foarte naturală.

ADVERTISEMENT

Și Rafila. Rafila e și primul meu prenume. E un derivat de la Rahela, e un nume biblic, și bunica mea din partea tatălui era Rafila. Am zis să ducem numele mai departe”, a povestit Roxana Hulpe în emisiunea Vorbește lumea.

Când se întoarce Roxana Hulpe la Pro TV

Chiar dacă timpul petrecut cu fiica sa este important, Roxana Hulpe plănuiește ca din luna martie să revină la Știrile Pro TV în calitate de prezentator. Totuși, va lua o pauză mai mare de la munca de teren.

Emily Burghelea și-a pregătit bagajul pentru maternitate

O altă graviduță din familia Pro TV-ului este Emily Burghelea, fosta prezentatoare de la Vorbește lumea. Tânăra se pregătește să devină mămică pentru a doua oară și vrea să aibă totul la punct. Pentru că a acumulat deja experiență, și-a pregătit mai bine bagajul pentru maternitate și a spus ce a pus în el.

„Mi-am făcut o listă foarte organizată. Când am născut-o pe Amedeea mi-a lipsit un lucru foarte important, pijamalele.

Trebuie să ai pijamale care se desfac pe față, cămăși de noapte. Eu am avut doar pijamale din două piese și am stat cu cele de la spital trei zile și trei nopți.  Un alt obiect foarte important care mi-a lipsit data trecută este sutienul pentru alăptare”, a declarat Emily Burghelea la Pro TV.

Emily Burghelea a mai pregătit papuci, centură postnatală, dosarul bebelușului, lenjerie intimă specială, trusa cu produse de îngrijire personală și make-up, produse necesare îngrijirii copilului și haine.

ADVERTISEMENT