Scandalul din Grecia continuă! Patru cluburi refuză relansarea ligii

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
22/03/2018, 22:46
Scandalul din Grecia continuă! Patru cluburi refuză relansarea ligii

Continuă haosul în prima ligă din Grecia. În urmă cu zece zile, Georgios Vassiliadis, ministrul adjunct al Sportului, a decis ca meciurile din Super League. Recent, acesta le-a prezentat cluburilor un plan prin care campionatul să fie reluat, însă condiţia principală era ca toţi reprezentanţii echipelor să fie de acord.

Joi, oficialii cluburilor din prima ligă a Greciei s-au întâlnit cu Vassiliadis pentru a accepta planul. Tratativele au picat după ce Olympiakos, Panathinaikos, Larissa şi Skoda Xanthi nu au acceptat propunerile. Printre măsurile cerute de Guvern se afla şi retrogradarea echipelor implicate în violenţe de trei ori într-un sezon. Dacă ar fi fost de acord, meciurile din prima ligă ar fi reînceput pe 31 martie.

Anunţul campioanei din Grecia

Adoptarea unei serii de angajamente de către cluburile din Super Ligă, care majoritatea n-au mijloace pentru a le pune în aplicare, nu va contribui la scăderea violenţelor. Olympiakos nu poate fi de acord cu adoptarea acestor angajamente în cazul cărora nu am fost invitaţi să ne exprimăm părerea”, a fost anunţul campioanei Greciei.

Închide ×