ADVERTISEMENT
Euro 2016

Grecia şi-a ales selecţioner! “El Mago” preia naţionala elenă într-un moment GREU

După începutul catastrofal în preliminariile pentru Euro 2016, Grecia şi-a anunţat noul selecţioner. Uruguayanul Sergio Makarian (El Mago) va fi noul antrenor al Greciei şi are ingrata misiune...
Autor: Marian Popovici | 12.02.2015 | 15:35
Grecia şi-a ales selecţioner!

După începutul catastrofal în preliminariile pentru Euro 2016, Grecia şi-a anunţat noul selecţioner. Uruguayanul Sergio Makarian (El Mago) va fi noul antrenor al Greciei şi are ingrata misiune de a califica echipa elenă la Campionatul European din Franţa, echipa fiind pe ultimul loc în grupa de calificare. 

ADVERTISEMENT

Picătura care a umplut paharul a fost înfrîngerea cu Insulele Feroe, 0-1 pe teren propriu, meci care i-a fost fatal fostului selecţioner, Claudio Ranieri. După 4 meciuri, Grecia are doar un punct în grupa condusă de România cu 10 puncte. Primul meci al Greciei în preliminarii va fi cel cu Ungaria de pe teren propriu la finalul lunii martie. România va juca acasă cu Insulele Feroe.

Sergio Makarian a antrenat reprezentativa din Peru ultima dată, fiind un antrenor care a obţinut performanţe pînă acum doar în America de Sud unde a cîştigat campionatul în Paraguay, Peru şi Chile. A calificat naţionala Paraguay-ului la Cupa Mondială din 2002.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!