Grecii ne TERFELESC: “Care România? Rio-mania, venim!”

Claudiu Melinte   
în Nicio categorie
16/11/2013, 14:48
Grecii ne TERFELESC: “Care România? Rio-mania, venim!”

România n-a mai ajuns la Mondiale din 1998, de la cel din Franţa. Cei aproape 16 ani de secetă ar putea fi prelungiţi cu încă 4. Tricolorii au pierdut cu 3-1 în Grecia şi au şanse mici să ajungă la Cupa Mondială din Brazilia. Presa din Grecia nu ne dă şanse prea mari nici măcar la Bucureşti, jar jurnaliştii eleni scriu despre un blestem. Un blestem care va rezista, spun ei, şi după întîlnirea cu selecţionata lui Mitroglou de la Bucureşti.

”Blestemul românilor va rezista. Aceştia nu au mai ajuns la vreun mondial din 1998, de la generaţia lui Hagi. Mai mult ca sigur blestemul va continua şi după meciul cu Grecia. România n-a demonstrat nimic în partida cu noi, iar dacă ne vom apăra bine şi vom miza pe cartea contraatacului, cu siguranţă noi vom fi cei care vom merge în Brazilia”, scrie site-ul sport24.gr.

Sentragoal a aclamat: “Brazilia, venim!”, iar ziarul Sport  “Grecia în deliRio!”. “Ne facem bagajele pentru Rio! După 3-1, sîntem este cu un pas la turneul final şi aşteaptăm returul pentru a pune viza pe paşapoarte”, a menţionat sursa citată.

“Ce România ? Rio Mania!”, a scris cotidianul Gazzetta. “Grecia a învins România cu 3-1, ratînd chiar şansa unui scor mai mare. Mitroglou, criminal în serie. Înainte de meci, ar fi fost bun şi un 1-0, acest 3-1 e ideal, deşi mai puteam înscrie în faţa unui adversar inferior”.

Închide ×