Nicio categorie

Asta e STRATEGIA elenilor! Iată cum vor să ne ELIMINE. Vezi declaraţiile

Barajul dintre România şi Grecia care va avea loc pe 15 noiembrie la eleni, pe  "Giorgios Karaiskakis" din Pireu, şi pe 19 noiembrie, pe Naţional Arena din Bucureşti, stîrneşte ambiţii...
10.11.2013 | 19:50
Asta e STRATEGIA elenilor! Iată cum vor să ne ELIMINE. Vezi declaraţiile

Barajul dintre România şi Grecia care va avea loc pe 15 noiembrie la eleni, pe  “Giorgios Karaiskakis” din Pireu, şi pe 19 noiembrie, pe Naţional Arena din Bucureşti, stîrneşte ambiţii atît în rîndul jucătorilor convocaţi, cît şi printre tehnicienii celor două selecţionate. Fernando Santos, tehnicianul Greciei, crede că naţionala Greciei se va califica fără probleme la Campionatul Mondial din Brazilia, adversarii noştri putînd realiza acest lucru fără să primească.

“Am analizat cu atenţie jocul României, am petrecut multe ore studiind adversarul pentru a le spune jucătorilor mei tot ce trebuie să ştie. Putem duce Grecia la Cupa Mondială din Brazilia! Întotdeauna la echipa naţională jucătorii dau totul. Cu siguranţă că la aceste două meciuri cu România îi vreau concentraţi 200 la sută”, a declarat Santos pentru presa elenă.

“Ştim cum să învingem în primul joc”

Selecţionerul primei reprezentative a Greciei este sigur că experienţa jucătorilor săi poate să aducă victoria adversarilor noştri în prima manşă, de la Pireu. “Românii au o echipă foarte bună, dar cred că după cele două manşe noi ne vom califica. Ne concentrăm în primul rînd pe jocul nostru. Trebuie să arătăm suflet, dar şi minte limpede. Vom intra pe teren la primul meci cu gândul să înscriem şi să nu luăm gol, să nu uităm că se joacă tur-retur. Un 1-0 ar fi un rezultat bun! Ştim cum să-l obţinem!  În general, jucătorii noştri au o mare experienţă, ştiu cum să cîştige primul joc fără să ia gol, aşa cum o facem acasă de 2 ani şi jumătate. Asta ne propunem, să învingem fără gol primit”, a încheiat Santos.

5 din cele 10 jocuri din preliminariile CM s-au încheiat cu scorul de 1-0 pentru Grecia

0 goluri a încasat Grecia în preliminariile CM în cele 5 jocuri de pe teren propriu: 2-0 Lituania, 0-0 Bosnia, 1-0 Letonia, 1-0 Slovacia, 2-0 Liechtenstein

8 din cele 10 jocuri din preliminariile CM s-au încheiat fără ca Grecia să primească gol!

4 iunie 2011 este data la care Grecia a primit ultimul gol pe teren propriu într-un joc oficial, în 3-1 cu Malta, preliminariile Euro 2012!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri