ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Grecii sînt OPTIMIŞTI: ”Vrem două victorii cu România!”

Dimitrios Salpigidis îşi doreşte două victorii în dubla cu România. Colegul lui Lazăr de la PAOK crede cu tărie că naţionala sa va fi cea care se va califica la Cupa Mondială din Brazilia....
Autor: Claudiu Melinte | 14.11.2013 | 14:26
Grecii sînt OPTIMIŞTI: ”Vrem două victorii cu România!”

Dimitrios Salpigidis îşi doreşte două victorii în dubla cu România. Colegul lui Lazăr de la PAOK crede cu tărie că naţionala sa va fi cea care se va califica la Cupa Mondială din Brazilia.

ADVERTISEMENT

“Am evitat Franţa şi Suedia la baraj, dar asta nu înseamnă că meciurile cu România vor fi simple. Şansele sunt 50-50. Teoria «dacă nu pot cîştiga un meci, măcar să nu-l pierd» e corectă, dar niciodată nu ştii ce surprize îţi rezervă partida. Vom încerca să cîştigăm ambele meciuri cu România. Nu se pot face predicţii, într-o fază, într-un moment, o greşeală poate schimba totul. Sîntem foarte motivaţi, vom da totul pentru calificare şi sperăm ca noi să fim cei care obţinem biletele pentru Brazilia. Îmi aduc aminte de România generaţiei lui Hagi, un fotbalist uriaş, l-am admirat încă din copilărie”, a spus Salpigidis, conform Sport Day.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!