Nicio categorie

Grecii speră la calificare: reacţia adversarilor după tragerea la sorţi

Adversarii României de la barajul pentru Campionatul Mondial din Brazilia sînt încrezători în şansele lor de a ajunge la turneul final....
21.10.2013 | 18:39
Grecii speră la calificare: reacţia adversarilor după tragerea la sorţi

Adversarii României de la barajul pentru Campionatul Mondial din Brazilia sînt încrezători în şansele lor de a ajunge la turneul final.

Cel mai experimentat jucător al grecilor, Gioros Karagounis, a declarat după tragerea la sorţi că dubla manşă cu România va fi foarte dificilă şi că şansele sînt egale.

“Va fi o dublă manşă foarte dificilă, trebuie să fim pregătiţi sută la sută fizic şi mental. Pentru a ne califica trebuie să fim concentraţi şi să dăm totul pe teren. Altfel, n-avem nicio şansă. Cred că noi şi România avem şanse egale de calificare, aşa cred indiferent de adversari şi am aceeaşi părere şi după rezultatul tragerii la sorţi“, a precizat Karagounis, conform Mediafax.

Kostas Katsouranis este, de asemenea, de părere că şansele celor două echipe sînt egale. “Ne putem califica. Şansele de calificare sînt egale, 50-50 la sută. Trebuie să avem o defensivă bună şi să ne îmbunătăţim faza ofensivă. Sîntem o echipă bună şi trebuie să demonstrăm asta”, a afirmat Katsouranis pentru publicaţia Contra.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri