Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost EXTRĂDAT în România

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
22/07/2016, 16:45
Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost EXTRĂDAT în România

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost EXTRĂDAT în România. Gregorian Bivolaru, fondatorul Misa, a fost adus în România. În urmă cu o săptămână, instanţa din Paris a respins apelul formulat de acesta şi a dispus extrădarea în România.

Gregorian Bivolaru a fost prins în Franţa pe 26 februarie, fiind plasat în arest preventiv, în penitenciarul din Fresnes. Autorităţile române au cerut extrădarea lui Bivolaru, pentru executarea pedepsei de şase ani cu închisoare.

Liderul MISA, care este apărat de avocaţi din România, le-a spus judecătorilor francezi că este cetăţean bulgar şi nu este urmărit de autorităţile române. Pe 14 iunie 2013, Gregorian Bivolaru a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×